A kérdés az, hogy mennyiért értékesítették...
Hiszen ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy megszabadultunk a viszont perektől teljesen és helyette jön egy biztos (?) cash rövid időn belül...
Ez frankó hír! A Flax teljesen transzparens működéséből arra lehet következtetni, hogy ezt már a benfentesek, kb. legalább 2-3 hete biztosan tudják és óvatosan gyűjtötték a papírt, tudták már ezt az előző kgy-n is, csak nem tudtak elég papírt szerezni...
Tehát holnap gap up! Aztán hosszú távon még lehet a textil ipar is nyerő, hiszen megvan a pénz a meghírdetett stratégiához szükséges invesztícióhoz...
Szép volt fiúk, kár hogy kibaszott inkorrekt a nagytulajdonosi kör...Pedig lehet, hogy hosszú távon egy korrekt céggel jobban járnának!
ez elég érdekes, a konflaxnak járt a 2 milliárd...így az abban levő kp-t már nem lehet a flaxon követelni, valamint a konflaxot perelték több, mint 2 milliárdra.
SORONKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS üzletrész értékesítéséről A PANNON-FLAX Győri Lenszövő NyRt. értesíti Tisztelt Részvényeseit, hogy a Konflax Kft.-ben meglévő 97,43% tulajdoni hányadát a mai napon értékesítette. PANNON-FLAX NyRt. Igazgatósága
A jelentést nem csak ezért kell megvárni, hanem ahogy a közgyűlésből megtudhatjuk mit kezdenek a pénzzel (amit nem tüntettek el belőle), a jelentésből meg az derül ki, mi maradt belőle.
Törölt felhasználó2007. 02. 07. 10:17
Nemcsak a közgyűlésre kell figyelni ,hanem a éves jelentés is ki fog jönni ami szerintem nem lesz rossz.A deviza adósság az elsö félévben 150 millió forinttal nőtt a forint gyengülés miatt 282 forint árfolyam volt mig december 31- én pedig 250 forint ez kapásból +150 millió forint a jelentésben persze ez csak egy tétel ,de szerintem érdemes megvárni a jelentést is.
Pannonflax