Úgy értettem olyan irracionális,hogy az már hihetetlen. Elnézést ,ha másképp értetted.
Nem vagyok új csak nem szoktam az összes topikot elolvasni elejétől a végéig( képtelenség) csak azokat követem amikben érdekelt vagyok .
Téma
Ez a papír nagyon hasonlít az Econetre amilyen kiszámíthatatlan a mozgása.
Itt is teljesen írányított a kereskedés.
Sajnos nem hiszem hogy duplázó nap jönne! Egy nagyon jó hír kellene ami megtenné hatását! Én nem vagyok penge a kis papírokban pláne nem szeretem a nem túl likvid papírokat, viszont mint korábban is mindig, most is arra hívom fel a figyelmet hogy mindenféle körülmények között használni a stoppot! Ha ilyen a papír akkor pedig szort stoppot! Legjobb tõkevédelmi ezköz, és a beragadás is elkerülhetõ!
Ami számomra feltünõ, hogy a könyv szerinti értékhez képest a piaci ár mélyen van! Egy jó menedzsment ebbõl már régen duplát csinált volna! És 550 alá nem tudott esni mostanában, viszont növekedési pontenciál van benne! Indikátor adatok nem egyértelmûen értelmezhetõk! Forgalmi analízis alapján az utobbi idõben kedvezõ a helyzet! Sokan vettek bele, akik a papir eredeti ritmusát nem ismerik!
Pannonflax