ocs, én nem tudom, hogy mikor bírósági ülnek/ültek először, csak arrafel írtam, hogy nem mostanság írták, amit beírtál. Te magad is tavaly szeptemberrel dátumoztad le. De most akkor febr. 15ig megint meg se moccanunk?
mary_m, miaz hogy nem mostanság?????
2006 szept 26-án indították a pert 2,8mrd +,2mrd értékben a Pannonflax-al szemben.
Csoda ha már egyáltalán megvolt az első tárgyalás... :-)
Ma már ez nem ilyen egyszerű, és nem annyira tökmind1.
Egy többségi tulajdonos (meghatározó mefolyással) felel a tulajdonában álló cégért, azaz anyagi felelőssége van a 97,5 %-os tulajdonos Pannaonflaxnak 5 évig a Konflaxban még akkor is ha eladja, mert az ő ideje alatt rötént ügyletekről van szó.
Elviekben. Ettől függetlenül persze csak annyi igaz a jogból amit betartanak belőle... :-)
Törölt felhasználó2007. 01. 24. 16:51
Tökmindegy ,hogy mennyire is ki pereli a Konflaxot mert addigra már tök üres lesz a cég vagy csődbe viszik vagy eladják egy fiktív cégnek.Ezért kellett a közgyülés ami arról szól hogy a 2 milliárdot külön vagyonkezelő cégbe menekítik, a Konflax ingatlanait meg eladják igy marad egy tök üres cég amin semmit nem lehet majd behajtani ,ha egyáltalán így döntene a bíróság.Nincs mitől félni Váradi már többször és nehezebb helyzetekből is kimenekítette a vagyont.
Ráadásul az ingatlanokból még milliárdos pénz lesz.
Pannonflax