Na, legyen igaza a többségnek!
Azt mondták egyes vélemények, hogy most ne adjam el (1540-en van). Akkor milyen áron adjam el, mert gondolom 1540 fölé soha nem fog menni!
:)
600-nál is azt írtam, hogy spekifelrántás lehet benne, mert a 600 megfogta, nagyeladó elfogyott (+ vannak nyitott kérdések a közgyűlin, ill. jelentés szempontjából). Ennyi, + ott a múltkori felrántás. Mindezekért mondtam az vaskutnak, hogy ha már 1 éve ül benne 1540-ről, akkor ne pont itt adja el.
semmiképpen ne add el még legalább egy hétig!!! Ha egy hét múlva az árf. 750 alatt marad, akkor add el szerintem, és vegyél helyette tvk-t. Ugyanis a pflax pont most jön felfele, nem érdemes most rögtön kidobni, de ha egy hét múlva nem lesz nagy az előrelépés árf. tekintetében, érdemes lesz átmenni tvk-ba, mert hamarabb megy fel, mint a pflax, és intenzívebben, de míg az is beindul, kell pár nap. De ez csak az én véleményem, nem kell rámhallgatni, de gondolkozz el rajta. és ha kiszálltál tvk-ból márc. ápr-ban, még mindig visszamhetsz pflaxba, bár szerintem más papperral jobban járnál. én is kijönni igyekszem azzal a xx51db-ommal. De én 745-ön és 755ön bent állok eladásra. Szóval ez csak egy vélemény, gondold át mielőtt cselekszel bármit is, és engem pláne nem kell vakon követni! DE szerintem megfontoloandó a dolog.
nem túl okos döntés volt úgy belevenni a tetején, hogy még mindig megvan, míg sokkal több haszontól estél azidő alatt, hogy vártál vele. Nekem csak kb. 2 hete van meg a részvénypakkocskám, és nem 320 db, teszem hozzá, de ha lett volna olyan lehetőség, amiben látok fantáziát, átléptem volna.
Pannonflax