Mindenki meg lesz mindentől védve!!És a fidesz,nemcsak a fideszes csórókat védi,hanem a dékás meg az emeszpés,meg mindegyik csóró magyart!mindenki nézze meg a választások óta pölö mennyivel van több pénze!naugye hogy előre mentünk!!kábé mintha a zajosmaki vagy a hazug Feri nyert volna!Pont ugyanannyira kábé!
...dehát a min elnök úr is megmondta, hogy atomháború lesz! Azt is meg fogja mondani, hogy ő bizony megvédi a magyarokat? Mert nem lép bele az atomháborúba sem. :-)
Igazából a részvény árfolyama jelentőset változni csak a háború befejezése után fog, véleményem szerint ha a KGB-s ruszki rezsim bukik és megszűnik a kormány függősége akkor jelentősen pozitív, ha nem és marad az orosz gázfüggőség akkor negatív irányba.....
Témát részemről befejeztem. Nem én hoztam elő, csupán leírtam a véleményem. Folyjon tovább a szó a csartról meg a trend vonalakról. (Bár annak sincs semmi értelme.)
Az világ háború volt! Ott még szerencsére nem tartunk! És, hogy ne is legyen, azért kellene Amerikának visszafognia magát, nem pedig az EU-t csatlósnak használni.
A félre tájékoztatás vonatkozásában igazat adok Neked. Azonban biztosan Te is hallottad már azt a mondást, hogy sok lúd disznót győz. Oroszország nagy, sok ott a "lúd". A Nyugat pedig a disznófejű nagy úr, akik ugyan pénzt, paripát, fegyvert küldenek, de meghalni nem fognak Ukrajnáért. Előbb-utóbb utasítják majd a korrupt ukrajnai rezsimet, hogy ennyi volt és nem több. Itt a vége, fogadjátok el az oroszok feltételeit, mert sem német, sem angol, sem francia, sem amerikai stb. ember nem fog meghalni Ukrajnáért.
"Megmondta Orbán Viktor, hogy az oroszok nem fognak veszíten" Te jó ég... ez a politikai szélhámos ezt honnan tudná? Amúgy meg amit mond, annak ugyanabba a mondatba képes az ellenkezőjét is mondani.
"az oroszok mégis elfoglalták amit akartak" Ezt gondolom viccnek szántad. Kevesebb köztévét, meg kevesebb fidesz bóhocot kellene nézned, mert amit ezek előadnak, azoknak 99%-ban nem sok köze van a valósághoz.
Technikailag nézve nem látom az 1200 jelentőségét, legfeljebb az MA50 van ott, de egy ilyen kis részvénynél az keveset számít. 1230-nál lenne egy kisebb ellenállás, majd 1300 és 1350 környékén egy nagyobb.
Érdekes, én ezt úgy látom, hogy minél tovább támad egy ország egy másikat annál több ember hal meg. Az oroszoknak is hagyni kellett volna a németeket és akkor nem hal meg 20M orosz csak 10M. Legalábbis rövidtávon.
Megmondta Orbán Viktor, hogy az oroszok nem fognak veszíteni és ez így is lesz. Minél tovább bohóckodik a Nyugat, annál több ember fog meghalni és annál nagyobb lesz a rombolás, pusztítás gazdasági kár.
Törölt felhasználó2023. 04. 18. 17:08
1 db 1190 :))))) Régen láttam ezeket a megoldásokat, vicces!
Azért valljuk be kevesen (én sem) számítottak ilyen orosz katonai teljesítményre. Ez az "el tudom foglalni a szomszédom területének az egytizedét és nagy nehezen tartom" az oroszoknak is nagy csalódás lehet. Sokkal többet gondoltak magukról.
Bár már csaknem mindenki Ukrajnát támogatja és szállítja a fegyvereket nekik, azért az oroszok mégis elfoglalták amit akartak és most nem úgy tűnik, hogy haza akarnának menni.
India annyira gyűlöli Pakiszánt és az őt támogató Kínát, hogy soha nem fog szövetségre lépni vele, így az egyre jobban befelé forduló Kína a hamarosan gazdaságilag is megerősödő Japán és India, mint a világ mindjárt legnépesebb országa és legnagyobb demokráciája, azaz két erős nyugati szövetséges közé szorul. Esélytelen bármiféle agresszió a részéről, még belpolitikai okokból sem, főleg ha az oroszokat csúnyán hazazavarják nemsokára Ukrajnából. Viszont a háborút követő globális kereskedelmi és gazdasági visszapattanás óriási energiaigénnyel fog jelentkezni, ami a részvényre is hatással lehet, nem beszélve a KGB szorításából kikerülő magyar kormány álláspontjának megváltozásáról.
PANNERGY