Szerintem a kormány által bejelentett geotermikus programban a Panny vonatkozásában ennyi emelkedés volt. Talán még elvánszoroghat egy jobb napon1150-ig. Ahhoz, hogy 1200 fölé menjünk konkrétan a Panny által bejelentett pozitív hírek szükségesek, illetve az, hogy ezt már előtte bennfentesek megneszelve elkezdjék nagyobb tételben vásárolni.
Lövésed sincs semmiről és továbbra is fullba nyomod a kretént.
A főtáv nyilatkozta hogy nem ők keresték meg az izlandi céget, hanem a cég őket, együttműkédést ajánlva. Amikor meg rákérdeztek, hogy miért nem hazai cégel dologznak, pl. a pannyval, akkor a főtáv azt írta hogy, mert nem keresték meg őket, de nyitottak más céggel való együttműködésre is.
Ez a háttal ülsz a moziban duma madrid állandó szövege volt! Madrid, hát ez is te vagy??? Mindig lebuktatod magad! :)))) Látom az összes klónt bedobod hogy valahogy megpróbáld lebeszélni az árfolyamot. :))) Nem vagy semmi!
Egyébként szerintem a MOL lesz a befutó ha egyszer beindulnak a geotermikus beruházások. A Pannergy túl kicsi ehhez de majd úgyis látni fogjuk ki viszi el a bulit.
Nem tudtam, hogy az felbeszélés, hogy a hülyeségeket és a hazugságokat megcáfolják.
Az elmúlt években sok ilyen bohóc megfordult már itt, akik olyan nagy szakértőnek gondolták magukat és mindig felsültek a hülyeségeikkel. Szerencsére az ilyen alakok amilyen gyorsan megjelentek olyan gyorsan el is tüntek.
PANNERGY