Szerintem 950-ig el fogják költeni a 600 milliós keretet. Amivel nagyjából meg is érkezünk 25% srv-ig. Ha nem lesz bevonás, akkor jövőre 60 Ft osztalékra számítok, ami évi 10 Ft-tal emelkedik utána.
Menekül azért felfelé az árjegyzői. Jók leszünk, a nagy eladó már napok óta nincs, szerintem vége, remélem most jön a felfelé araszolás és a feltapadás 950-re - esetleg hírre annak átlépése, ami kényszerhelyzetbe hozná Pannyt is, és emelhetnék a felső limitet.
amiatt mert fullon van. Nem "akar" venni, mert az egyensulyi mennyiseghez kepest sokkal több van neki az elözö hetek boritasai miatt. Ilyenkor inkabb szabadulasra rendezkedik be, eladoi oldalon van közel es vevöin tavol.
Ez az árjegyzés dolog nem teljesen tiszta nekem, tudja valaki hogy működik? Meddig lehet venni az árjegyzőtől? Nem tud elfogyni, és akkor nem kénytelen ő is piaci áron visszavenni, hogy újra kínálni tudjon? Vagy ha túl sokat beleadnak, nem lesz kénytelen ő is eladni, mert túl sok összegyűlik a puttonyban?
ja, olajar is "szinten" van, szeptemberi hatosagi arnal sem nez ki nagy negativ eshetöseg szerintem. Q2nek jonak kell lennie. Remelem iden ha lesznek is fejlesztesek nem huzodnak el es az idöjaras is kegyes lesz összel. Igazabol hatradölesen kivül nem nagyon van mit tenni. Szijjarto bemondhatna valami gyarat Hernadnemetibe, meg ne legyen nagy földrenges Miskolcon vagy Györben.
Pozitív hír, viszont most eléggé látszik, hogy a borogatásokkal felpumpált árjegyző messze van az egyensúlytól. Ha csak az srv koptatja, akkor az pár hétig is eltart. (de legalább az srv olcsón vesz)
PANNERGY