A peer group visszaesegetett a nagy Biden zöld rally óta, látszik, hogy az "húzta le" 1530ról. Pedig januárban mikor számolgattunk még a relatív is 1500 fölé mutatott.
A net debt esetében nem számolt az értékpapírokkal, ami meglátásom szerint hiba. Így az értékelés valójában még magasabb picivel. További upside potenciál, hogy az új miskolci kútfúrás pozitív hatásával nem számolt.
"PE esetében ez elvileg eredménytartalékcsökkenést jelentene, mivel magasabb az srv beszerzési értéke a névértéknél." nem inkább tőketartalék csökkenés? szerintem ezt magyar és ifrs szerint is lehet, nem?
Én csak a tavalyiból indulok ki, akkor március 27 pénteken volt a jelentés, és március 31. kedd reggel 9:27-re jött ki az elemzés. Persze nem következik, hogy idén feltétlen pont ugyanekkorra lesz időzítve, de én erre fogadnék.
Akkor a hétvége máshogy alakult, akkor is pénteken tették közzé az éves jelentést, és azt követő második munkanap reggel jött az elemzés. Én ezért várnám holnapra.
Pontatlan voltam, március 31-én reggel adta ki az elemzést. Az eddigiekben általában (egy kivétellel) 9-10 óra között jött ki az elemzés. (Vagyis én holnap erre az időpontra várom)
PANNERGY