Ha sávot váltunk, akkor a 730-750 lenne a logikus, ott már oldalaztunk korábban, de eddigi tapasztalataim alapján a logikust átugorja le és fel is. Tippem? Nincs.
Törölt felhasználó2019. 07. 12. 17:00
Majd írjatok már egy zárót, kíváncsi vagyok. Köszönöm!
Ez az! Itt szó nincs vételárról való alkudozásról, hanem valami más feltételekről. Szerintem az pont az ő saját jutifalija lehetett és ezért szállhatott el a ov agya is tőle! :)
A második válóok az MVM-hez kötődik: piaci hírek szerint Seszták év elején a villamos művek nevében megállapodott a geotermikus energiahasznosításban utazó PannErgy Nyrt. egy jelentős részvénycsomagjának felvásárlásáról. Az üzletre Orbán is rábólintott, de a miniszter az utolsó napokban módosított a vásárlási felvételeken, amit az eladó nehezményezett. A hír kerülőúton visszajutott a miniszterelnökhöz, aki nagyon felbőszült, amiért Seszták a háta mögött egyezkedik üzleti ügyekben.
Ezt nem tudom honnan veszed, mert ilyen infó tuti nem volt. Seszták pedig akkor az MVM főnöke volt, biztos meg lett volna a saját biznisze az ügyben, iszonyú harácsolás ment nála minden téren, nem véletlenül repült a Szivekkel együtt.
Nekem úgy rémlik, hogy megállapodtak a vételárban, majd Seszták tovább kezdett alkudozni az árról. De szerintem Seszták csak közvetítő volt, és az MVM akarta lejjebb vinni az árat.
Ebben szerintem azért nincs igazad, mert a körülmények arról tanúskodtak, hogy tavaly gyakorlatilag megállapodás körüli állapotba kerültek az otto csomagjára, aki még bővített is közben a piacon hogy minél nagyobb mennyiséget tudjon eladni és a műveletet végül osztályfőnök úr állította le, mert nem tetszett neki Seszták bizniszelése. Már ha hihetünk a sajtó által megszellőztetett infóknak...
szerintem MVM nélkül is előbb utóbb helyére kerül, legalább egy meghúzást és utána 720-740 közti oldalazást elvárnék a jelentés után. De abban igazad van, hogy itt nagy árfolyammozgás nem szokás jó hírre sem. Srv emelés lendíthetne.
Szerintem félreérted! Biztos hogy nem tőzsdén fog vásárolni, hanem egyben veszi majd valamelyik tulaj vagy tulajok csomagját és legfeljebb utána vesz piacon valamennyit ha szüksége lesz még néhány további százalékra.
PANNERGY