Na ennyire nagy vadulásra azért én sem számítok, de legyen így! 😊 Két totál alulértékelt nagyon jó cég volt a BÉT-en, Erzsike és ottone. Otit ma végre megtalálták, holnaptól jöhetünk mi is végre!
Szó volt folyamatban lévő beruházásról is. Valoszínűleg erre céloztak: Meglévő ügyfelekkel energiahatékonysági és optimalizációs projektek elvégzése;
vagy Hidegenergia projektek – az úgynevezett „nyári” hő hasznosítására.
hiszek Neked, bepakoltam, tettem 828-re is 100 db-ot, 830 a limit :)) én ennyire nem vagyok optimista, de egy 770-780 benne van a napban. Inkább az a kérdés, hogy a meghúzás visszacsorog-e, v ott marad, abban viszont optimista vagyok, h nem csorog vissza megint 704-ig.
Szerintem holnap nagyobb emelkedés jöhet(770-800) , és ha a spekák is megtalálják akár limit is lehet. Holnap délután még OTP elemzés is jön akár egy nagyobb céláremeléssel is.
Egyébként 266ezer volt a terv, azt is brutálisan felülmúlták, 2017-es 296ezres csúcs 2. negyedévet is felülmúlták. Mivel a tervet ennyire túlteljesítették, így nagy valószínűséggel az éves terv is teljesülni fog, sőt.
Pontosan! Nem örülök, így most bajban vagyok, azt terveztem h kicsit adok el 736-738 körül aztán majd visszaveszem, mivel jön a szokásos megrántás-visszacsorgás, de most megint a franc se tudja mi lesz, végén még nem esik vissza 710-re a megrántás után... Dilemma. Izgalmas nap lesz. Robi egyébként ma is geci volt a nap nagy részében, mindig van indok miért kell legjobb eladónak beállnia, ha sokat vettek tőle, akkor azért mert könyvben nincs vevő, ha nem vesznek tőle sokat akkor azért mert el "kell" adnia. Hányszor kell megvenni tőle a 7k-t h ne ő legyen legelöl...
PANNERGY