Hát én mindig is ezt mondtam, hogy osztalék nem lesz még legalább innentől számítva 2-3 évig. Nekem ezzel nincs id peobléma én az árfolyam emelkedésének jobban örülnék de hogy lassan 10 év alatt nem tud visszamenni kegalább 900-1000 Ft közé azért az elég gyengeséget mutat.
Te jó ég mennyi sötét ember van itt. Miért is? Mert nem fizetnek osztalékot? Persze tök jó lenne, de a vezetőségnek a cég érdekeit kell néznie, nem itt néhány ember egyedi igényeit. Amíg az árfolyam sajnos a célárfolyam alatt van, addig a visszavásárlás nagyobb értékteremtő a cég számára. Tavalyelőtt Zsidai is azt javasolta a körgyűlésen, hogy a visszavásárlás szavazzák meg, mert az a cégnek nagyobb érték, ő pedig azért jobban ért hozzá, mint itt néhány hisztis kölyök. Viszont elég pozitív, hogy nem lesz VROP.
A Társaság 2018. évi konszolidált, a Társaság részvényeseire jutó tárgyévi nettó eredménye 164.867 ezer forint nyereség, az Igazgatótanács a Közgyűlés felé osztalékfizetést az előző évhez hasonlóan nem javasol.
A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot legfeljebb 1.000.000.000 (azaz egymilliárd) forint
értékben saját részvény vásárlására részvényenként legalább 1,- forintos és legfeljebb 950,-
forintos részvényenkénti árfolyamon. A felhatalmazás a 2019. április 13-val/április 27-vel*
kezdődő és 2020. április 26-ig terjedő időszakra szól. A részvényeket kizárólag tőzsdei
forgalomban lehet megszerezni.
PANNERGY