nem annyira egyértelmű, lehetnek meglepő kötlségek, nem várt tényezők...Nem véletlen,hogy a várt üzemi eredményről pannyék sem nagyon nyilatkoznak..félreértés ne essék, szerintem brutális lesz a cég méreteihez képest.
pontosan. Amúgy azt hittem, hogy a pénteki hírekre ugranak többen majd ma, de jobban belegondolva - a sok kellemetlen végkimenetleű kispapír után,- ebbe alapok majd akkor vesznek, ha van már kimutatott profit Miskolcról. A kicsik vételei meg ennyit jelentenek.
Szerintem elég egyértelmű már most, hogy mit tudnak majd a számok. Ezt már elég nehéz lesz elbénázni... bár erős tehetséggel sikerülhet :)
Na de a viccet félretéve, aki még 290-nél is dobta azoknak valami baj van a fejükben. :) Jó lesz ez... csak türelem kell! Pénzügyekben nem lehet kapkodni.
Látom hogy most eltűnt a 12K az eladásról, de úgy gondolom elég sokan kiszállnának veled együtt, így rally megint elnapolva. Tényleg valami befektetési alap kellene ide, mert a kicsik nem képesek innen kimozdítani.
Gyanitom, h Gyori furas majd csak tavasszal lesz. Meglepodnek ha meg iden neki kezdenenek.
A folyamatos tajekoztatast azt meg mar ismerjuk... (Bokor multkor mondta, hogy az nem jott be - "Azt tapasztaltuk azonban, hogy mind részvényeseink, mind a céget követők elégedetlenek voltak azzal, hogy a tájékoztatás olyan részletekbe ment bele, amelyet mi fontosnak tartottunk, ugyanis az "ördög itt is a részletekben rejlik"." - link )
Igen, lehet hogy lejátszódik a pár évvel ezelőtti up(amikor 800-ról ment el 1100-ig).
Szerintem egy éven belül lehet 450 ha:
- Miskolc a tervek szerint fog teljesíteni
- Az állam nem államosítja a közműveket. Ha igen, akkor úgy fog tárgyalni a beszállítókkal is, ahogy most a bankokkal...
- Egy-két befektési alap újra meglátja a fantáziát ebben
PANNERGY