Elkezdhetné végre a brand építést a Pannergy is. Ehhez a produkcióhoz, amit marketingben, meg cégimage építésben előadnak, még Rocker Zsolti is elég lett volna a Showder klubból.
Sőt lehet hogy eredményesebb lenne, mint Ildikónk.
Nem vagyok elégedett azzal, ahogy a pénzemmel bánnak.
Remélem olvassa Bokor is!
"egnap azért elég erős volt a forgalom, és annak nagy része az emelkedő szakaszra esett, ami szintén elég szép volt, tehát nem volt szempont, hogy okosan vegyék, ennek ellenére egy amatőr is le tudta rakni az árat oda, ahol zárt.'
Ez nem zárja ki azt, amit írtam. Ha relatíva sokat vesznek, nyilván nem egyszerre teszik, hadd csorogjon vissza valamennyire, másnap folytatják...Az sem baj, ha nap végére az átlagár alá csúszik, hiszen később tovább véve feljebb viszik. Ezt most csak teoretikusan írom, nem azt mondom, hogy ez is van
Tegnap azért elég erős volt a forgalom, és annak nagy része az emelkedő szakaszra esett, ami szintén elég szép volt, tehát nem volt szempont, hogy okosan vegyék, ennek ellenére egy amatőr is le tudta rakni az árat oda, ahol zárt.
Most viszont gyenge forgalom mellett csorog le, a könyben alig áll valaki. Meddig kellene emelkedjen, hogy az esetlegesen tegnap nyitott shortok dőljenek? Vagy mindenki csak a sajátját adta tegnap?
kísértetiesen hasonlít a tegnapira, sztem nap végén plusz 1 % körül leszünk ismét, okosan veszik, nem felverve az árfolyamot..
8-9 ilyen nap, és rendben is leszünk..
Én stop nélkül döntöm el, hogy tartom még, vagy eladom. Ha felfelé megy, akkor pedig nem törekszem maximális profitra, megadom másnak is az esélyt, hogy keressen a részvényen.
Szerintem ez nem teljesen van így. Ha csak a legutóbbi kitörést nézzük meg, aki használt stop-ot az egy nagyon súlyos zakótól védhette meg magát. Én követő stopot raktam be, mert nem akartam hogy a rajta levő nyereség elússzon, de nem is akartam arra fogadni hogy esni fog a nagy emelkedés után. 1100 felett eladtam a pakk egyik felét mert akkor már nagyon viszketett a tenyerem, és realizálni mindenféleképpen akartam, hogy örüljön a májam (az egómnak jót tett).Tudtam hogy itt vmi nagy gáz van, a másik felére beraktam 1050re stopot. Jött is lefele az árfolyam, nem tudtam hol fog megállni, 980-960 közt szippantottam fel ugyanazt a mennyiséget amit feljebb adtam. Jött lejjebb is, mint tudjuk, de mégis örültem, mert a nyereség egy részét újabb Pannergy részvények vásárlására fordíthattam. Ha tudatosan hosszútávon longon vagy, az nem jelenti azt, hogy a pozidat nem gyarapíthatod. Nem árt az ilyen nagyobb hullámokat meglovagolni, főleg ha látod a sült galamb ott van a szád előtt.
PANNERGY