az ORCO veszelyes uzem. en nyertem vele nagyon sokat a tavalyi felhuzasban, kb egy honap alatt duplaztam (1600-3100), tehat nem panaszkodom. De nem a hazai marketet kell nezni, hanem az euronext-et. ott folyik a fő kereskedes, ami itt megy nalunk az bohockodas.
ráadásul igen gyakran nyit réssel a piac és akkor átugranak... a stop jó elhelyezése is művészet. de ha nincs szerencséd akkor azt is megette a fene... :)
1000 db-ot nap elején egyből kivágtam játéknak,de ekkora zakóra én sem számítottam.Lefelemenet vissza veszegettem.döntsön a piac én is döntök sokszor megjártam a stoppal.
pont a rossz(nak itelt) kockazatturo kepessegem miatt ettem stopot 2 nappal ezelott a befhiteles papirokra, hogy ne prompt kelljen dontenem, hanem egyszer viszonylag hideg fejjel megszabtam egy hatart amit azt modttam, hoyg megfelelo. betettem a stopot es ott hagytam. Elkelt. 1040 korul. majd ma visszavettem, de akkor mikor elkelt en nem hittem, hoyg jobb aron visszavehetem. ez ilyen sport.
nem tudok ebben tanacsot adni, ne haragudj. egy evet ugy nyomtam vegig a pannergyben, hogy nem volt stopom. de mindenkinek ismernie kell a sajat kockazatturo kepesseget. az enyem eleg alacsony.
Én sem használom, de mindig megfogadom, hogy na mostantól... Jobb nem nyerni, mint bukni. Ha meg ilyen zakó van akkor meg lehet bővíteni a pakkot. Azt fogom csinálni, hogy a pakkomat elosztom 8-10 felé és sávosan rakok a részekre stopokat. Így ha kiüt és utána fordul, akkor csak egy kis hányad miatt bosszankodsz. Kis hányad, kis bosszúság. Jövő héten letesztelem.
Nem hétfőre várom,de várom.Reggel írtam, minden esésbe beleveszek ha van kp,és ha a cég körül nincsenek gondok.Ma is vettem,de a felét kiszortam olyan jót ment.A 830as pakkomat nem bántom év végén 1300-ért eladó.Hajrá panni
hello:-)
a beszaratos ora??? nem is tudom, talan a wall street-en. de mar nem emlekszem pontosan.
en sokaig nem tettem stopot a pannyba. egy ideig szokasom volt, mert leveszi az ember vallarol a dontes terhet. Miutan egyszer pont lattam hogy utik ki a stopomat 1 azaz egy darabbal a RABAban, leszoktam rola. szerintem a brokerek latjak a stopot es eladatjak veled bagoert. egy masodperc es mar 2-3% kal van folotte az arfolyam. Ez tortent a RABA-nal.
szoval azota csak nagyritkan. Es csak olyanoknal, ami ugyis "dobasra van itelve" (ertsd befhiteles).
Köszi ! Persze, hogy a chartjaidra gondoltam amikor a tudományt firtattam. ( Ez de egy hülye szó...) A "beszaratós óra" szakkifejezést melyik iskolában szívtad magadba ? :-) Én ma lábon kihordtam egy hátsófali infarktust. A mai nap századszor bizonyította számomra a stop használatának fontosságát.
Sziasztok. Én ma elqrtam. Az 1020-as pozimat dobatam el.Azt hittem nem tudnak kirázni,de ezzel a hülye dumával sikerült és nem mertem visszavenni.bassza meg.Mérges vagyok magamra.
varjal, a piros vonalak a hetfore vonatkoznak. az szvsz eselyesebb folfele, de utana, persze hogy megzuzhatjak meg.
csak remelni tudom, hogy nem nagyon.
PANNERGY