annyira kiszámíthatóvá a történet,h még azt is
lehet,h most előkerül vmi motívum.
pl. 740 vagy 760 lesz a kiemelt :)
szerzek egy kis lét,h vegyek ilyen áron is,mert
én hiszek benne.
amúgy meg ha tupírozni akarnák simán felvághatták volna ezerig ilyen műhírekkel én
azt veszélyesebb pályának tartanám mint,ezt a csorgást....
Törölt felhasználó2009. 08. 12. 11:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
vki említette hogy növelni kell a nyereséget: link
Valamiért nagyon nyomják lefelé az árat ma is. Úgy gondolom 750 lehet a célár de isten bizony nem értem miért kell ezt elérni?
Az OTP a ma reggeli esés után egyből nyomta az árfolyam karbantartó cikkeket, hogy nem kell izgulni, meg csak átmeneti, meg meglesz az ötezer, A PE meg hallgat, és semmi jelzés csak csend és kénszag a fúrás körül.
a kérdésed szerintem alapvetően helytelen. Beragadva érezné magát egy olyan ember aki direkt hosszútávra (értsd: több évre) vette a részvénypakkját? Másrészről visszaolvashatod a fórumot, júliusban már sejtettük hogy ez lesz, lassú lecsorgás, már akkor mondtuk hogy nincs értelme eladni a pakkokat, mert olyan árfolyam-ingadozásokat csinálnánk a papírral ami senkinek sem használna (sacc per kb. 830as árfolyamnál ha mars pl. a 20k-s pakkját ráöntötte volna a piacra, laza 200 forintot simán esett volna az árfolyam). Jelenleg pedig nincs munkaviszonyom a pannergynél :)
jó, de most hogy is jön ez ide? A pannergy esetében az EBRD és EIB picit másabb elbírálásban részesül mint az OTP, bár az OTP-től is van hitele a pannunionnak, azt meg törlesztik mint a katonatiszt, szvsz. mi van?
8:21
A költséglefaragás csak tűzoltás (privatbankar)
A banki forrásszűke idején azok a cégek tudják hosszú távon is biztosítani működésük finanszírozását, amelyek tartósan növelik nyereségességüket
A gyorsjelentésben szereplő számok alapvetően semleges megítélés alá esnek. Amennyiben viszont az elmúlt napok árfolyam emelkedését az első negyedéves dinamika folytatódására vonatkozó spekulációk gerjesztették, úgy a kedvezőtlen befektetői környezetben akár folytatódhat is a tegnapi kereskedés közben már megindult profitrealizálás.
Az elmúlt napokban látott jelentős árfolyam emelkedéssel a Synergon a régiós szektortársakat rendre maga mögé utasította. (Fontos megemlíteni, hogy a Synergont mostanra már egyetlen elemző sem követi szorosabban, így profitbecslések nem állnak rendelkezésre a cégről.)
PANNERGY