Azzal már úgy vagyok, hogy nem érdekel, hogy mennyi lesz év végére, legfeljebb néha játszok vele kicsit.
Nem finnyáskodok én, csak nem szeretem, ha egy részényt ész nélkül húznak fel, de ha rákérdezek, hogy kiszámolták-e ezt, vagy azt, akkor rögtön én vagyok a pesszimista. Én ma vettem, de nem várok triplázást egy éven belül még most sem.
Az RFV már bizonyított, ott nyugodt vagyok, pénzem is van belőle, ez viszont most még nincs kiforrva, ezért is csak 10 %-ot tettem bele most. Ne bántsd a bollingert, mert sokat köszöhetsz neki, ha volt részvényed 1000 alattról!
ugye a rábánál is az volt, hogy a cashline kitárazott.. vélhetőleg azt, amit anno az otp borított rá 1 éve, és üllhetett benne sokat.. azért vannak itt befektetők, alapok, akik nagyon nagy tételt gyűjtöttek 650 és 850 között.. gigantikus mennyiségeket, azért ha abból egy nagyobb tételt realizálnak, nem is kell csodálkozni... és hát ők is ültek benne sokat, nem csoda, ha örülnek ha kiszállhatnak a már poros rv-knől..
visszanéztem a rábát.. amikor borították, hasonlóan piszok magas volt a forgalom már a borítás napján és előtte két nap is a felhúzáskor, és mégis.. ment egész 830-ig lefelé... lehet épp ez a félő, hogy ilyen giga forgalom mellett nem igen tud emelkedni...
Nap végén kiderülhet merre tovább, de még lesz egy-két duplacsavar...
Csak jó idegzetűek üljenek a gép előtt.
Aki nem bírja az izgalmakat adja le 1240-re eladásra., de ne napira, és menjen el egy-két hét szabira!!!
Ha még SMS értesítést is kér, tudni fogja jól döntött-e....:-))
RFV-t hova várod évégére? Abban is nézed az RSI-t, a baszott bollingert, meg aggaszt a túlvettsége? Rendkívűl szembetűnő, hogy miközben itt finnyáskodsz, addig abban fülig ér a mosolyod!!!
azért szép... majdnem fél millió db.. nem is emlékszem mikor adtak el ennyit egy nap és még nincs vége a napnak.. lehet nekimegy a 700.000-nek?! hmm....
PANNERGY