Itt ezen a szinten 1060 sincs az a fene nagy vételi erő.
Én inkább csak azt látom szemezgetnek a bátrabbak, de fog ez menni lejjebb is. 1000 alá talán nem, mert akkor nem lesz tőkeemelés, de Albrecht szerintem akkor hívja le az opciót, ha már jó messze van a 950-től, mert ha beöntik 1100-on ás pillanatok alatt tud esni 5-6%-ot, akkor abban neki nincs üzlet.
És ezt szerintem ő is jól tudja.
Majd ha kicsit megnyugszik a dolog és stabil lesz az ár, akkor is ráér befektetni, ha meg lejár a határidő, és még lát benne pénzt, akkor max meghosszabbítják, és később hívja le.
ugye!
Jól van, akkor nem vagyok hülye (vagy ketten vagyunk), én is ezzel a gondolattal feküdtem le, h. kelleni fog a cash blue longra!
Mondjuk ennek ellenére nincs túl nagy forgalom bennük!
Nem néztem a kötéslistát, de nem lehet, h. a leszúrás egy stop aktiválódás miatt következett be?
Bár én sem tartom valószínűnek, hogy ez történt, azért 10% egy hét alatt nem jó, ha lefelé várják utána? Most 1050 körül elindulhat egy józanabb kereskedés, de emiatt alacsonyabb forgalmakat várok. Persze a mai még lehet őrület, mert nem tudjuk, hogy ki, melyik oldalon áll zárásra.
Én most is csak kis pénzzel vagyok benne, úgyhogy 10 % minusznál sem fogok parázni, viszont igyekszem megőrizni továbbra is az objektivitásomat, mert felfelé is csak játék egyelőre. Esetleg még az évben kicsit beletolok, ha már jobban látszanak a dolgok.
PANNERGY