Már most is úgy érzem, hogy lemaradtam a vonatról.
Tegnap azért a 20 meg 40 ezres pakk eladói oldalon kicsit elbizonytalanított ( talán 1050 magasságában lehettek a kötések, nem tudom pontosan ) valamint pénteken ugye a cég is értékesített 120 ezer db saját részvényt.
Egyelőre várok arra a visszakorrekcióra. Párszor már megégettem magam, inkább maradjak ki egy körből, minthogy nézzek bele egy méretes zakóba :)
"A Pannonplast Synergon-vásárlását Gyimóthy Dénes, a műanyagipari cég pénzügyi vezetője azzal indokolta, hogy egy prudens, jó kilátásokkal rendelkező társaságba való befektetéssel csak nyerhetnek a részvényeseik. A Pannonplast jelenleg pénzügyi befektetésként tekint a Synergon-tulajdonra, és az elkövetkező negyedévek kedvező teljesítménye után, akár további vásárlás sem elképzelhetelen, különösen, hogy a Synergon terveit megalapozottnak tartják és a cég jövőbeni lehetőségeit kedvezőnek ítélik."
Visszanézve jobb lett volna, ha 2007 végén inkább eladják a részesedést több, mint dupla áron. kb. 800 körüli áron vehettek, 4% az kb. 400000 részvényt, amin ezek szerint van közel 100 millió bukójuk, ha nem vettek még. A részvényből (ha most eladnák) lenne kb. 227 millió forintjuk, amit be lehetne fektetni a saját üzletekbe.
szállj fel a vonatra mert lemaradsz.
erste célára 1228 de felülvizsgálják és "valószínűleg"
felllfelé fogják módosítani.
az én idei céléram kb. 1600!
konzervatívan.
Láttam, hogy 2 éve volt már 1500 környékén is, de aztán szépen beejtették 600 ig, onnan viszont szépen menetel. Főleg az utolsó 1 hónap sikerült erősre.
Vártam egy visszakorrekciót, 900 körül már nem mertem belevenni, de úgy látom nagy hiba volt..
Es lassan megszuletik az elso mukodo projekt...Es kozben meg felcsinaltak Erzsiket Malyiban is, ott is mar csak ido kerdese...A tobbi hancur meg tervbe van veve...
PANNERGY