Mekkora lenne a bukó, ha realizálnák? A könyvekben úgyis megjelenik minden évben a tétel a pénzzel meg nem tudnak mit csinálni addig sem, amíg benne áll. Egyátalán mekkora összeg van benne?
Ezt mondjuk sosem értettem, hogy egy nem befektetési cég minek kezd pénzügyi befektetésekbe, főleg, ha nem is illik a profiljába. Maximum sajátrészvényvásárlást tudok elképzelni, esetleg csereügyletként, ha valami szektortással közös projekten dolgoznak.
...annak is van esélye, hogy 10 év múlva 1500 forint lesz a Pannergy, "
Nah igen lényegében erre akartam utalni csak, hogy ilyen időtávon annyi a változó és a bizonytalanság, hogy szinte bármi lehet. Az 5 számjegyű árak csakis a legoptimistább verziót képviselik!
"Azt a nagyon nagy árfolyamot kizárólag optimista forgatókönyvben és LEGALÁBB 10 évre értettem. 8000-10000 forint elvileg elérhető,"
Elég lehet pár év is hozzá. PPlast 2 év alatt ment 1XXX-ről 9000 Ft-ig szinte a semmire.
"...annak is van esélye, hogy 10 év múlva 1500 forint lesz a Pannergy, "
Persze hogy van, mert 10 éves távon egy újabb tőzsdekrah- al is érdemes számolni. Hogy az mikor jön el, nem tudni: lehet 4-5 év, de akár pont 10 év múlva is.
PANNERGY