Nem várok se duplázást, se triplázást egy éven belül, de nem vagyok pesszimista, ellenben nagyon sokan túlzottan optimisták, ami felhajta az árfolyamot (ami nem lenne baj), de amiből előbb utóbb kijózanodás lesz véleményem szerint.
Vannak olyan emberekek akik nyomják a negítív híreket mert nem hisznek benne.
Egyébként ezek az RFV rórumon is fenn vannak.
:-)
Én ebben a kettő cégben látom most a nagy potenciált, túlértékeltek néha picit lehet, de ezek a cégek nem olyanok mint OTP, vagy MOl, hogy a jól bevált dolgok szerint lehetne őket értékelni.
Ők ketten valami korszakalkotót találtak ki valósítanak meg. Ki tudja mennyi a fair értékük?
Ha meg lufi szaga van, akkor nem kell venni. Szerintem nagyon kevés ember van aki a forum alapján hoz döntést, és nem kell őket terlgetni nam marhák. Vagy ha igen, akkor vessenek magukra.
Aki meg nem hisz benne, nem kell károgni, az árfolyam szerencsére nem az alapján megy.
Egyébként aki nyit szerzősést, mindenhol aláírajták vele, hogy tisztában van mire nyit, és saját felelősségére csinálja.
Én ugyanezt gondolom azokról is akik felbeszélik az árakat.
Ha mindenki megosztja a forumon amit gondol, számokkal alátámasztva az hasznos, és segíthet a döntésben, ja és nemmellesleg a forum színvonala is fejlődne
Nem vagyok hülye, hogy fel kellene fognom bármit is. Óriási növekedés előtt áll, ezzel nem vitatkozom. Az egésznek a lefutási idejét vitatom csak. Meg azt, hogy a tőzsde hány évet áraz előre. Szerintem nem 1-et. Na ezen vitatkozhatunk itt.
PANNERGY