ide, ma. :) bár szeptember 20 körül már eco-s pénzt áttettem ide, aztán ez nem mozdult, az eco-ba belevettek, és mivel az sajna "régi szerelem" így visszavettem.... kár volt, mert azóta sem megy, ez meg az akkori 900-ról már 1100-ig jött... (de eco-ban is lesz mozgás, azt most már kivárom, 10 napon belül illene, az iránya még erősen kérdéses)
szóval 100.000 ft-tal bohóckodok a bét-en hol keg, hol hybrid, és most panny. :)
holnap is boldog lennék, ha menne 5%-ot és sikerülne ebből minél többet megcsípni. :)
Szerintem kár azon marakodni, hogy 'melyik részvény jobb'.
A Pannergyből lesz "story", remélhetőleg, az RFV pedig nemcsak bizonyított már, hanem folyamatosan bizonyít is. Nemcsak idehaza, hanem egy éve Romániában is. Komoly referenciái vannak. Máris story.
Nekem mindkettő van a portfóliómban, együtt kb. 90%.
Mindkettő regionális nagyvállalat lehet pár év alatt, és a jövőben akár közös projektjük is lehet szerintem. (Az 'ideológiai háttér' mindenesetre nem akadály. Szép lenne, ha kéz a kézben nőne ki két blue chip...)
Az, hogy melyikkel lehet több pénzt keresni egy hónap, egy év, stb. alatt, az azon is múlik, hogy kik veszik. A Pannergynél jöhetne lassan bejelentés (bizalomnövelő tényező lenne), hogy valamelyik alap elérte az 5%-ot. Az RFV-be nemrég vette be magát az ING, az OTP is növelte a kibocsátáskor vett mennyiséget. Azaz utóbbinál folyamatosan csökken a közkéz, ami az előbbinél még nagy.
Ki kérdezett?
Miért nem az RFV-ben tobzódsz, ha ott vagy érdekelt?
Amilyen ellendrukker vagy, nem hiszem, hogy Pannergy részvényed lenne, tehát csak nézel ki a fejedből a 30 % plusz láttán. Megértem, ha ideges vagy, hogy lemaradtál.
"Synergonba érdemes belevenni?"
Nem is tudom eső terndben van, dehát egyszer mindennek vége, és innen már nem esik sokat (%-osan értve), nem olyan rosz a funda, Bokoréknak meg kell húzni felfele, nem várhatják a szektor javulását!
Lépcsőzetesen lehetne venni, de nekem most kell a pénz panni longra, megvárom míg vége!
Aha, akkor tényleg vicc. Az ilyen vicceket sokan szeretik, akiknek pénz van benne és nem 2-en vannak, elhiheted. Persze némi pénzzel bármelyik részvényt oda teszik, ahová akarják, de leginkább azzal játszanak, amelyik mögött történet is van. Az RFV mögött volt, van és lesz. Nem viccből 3-szorozta meg a nettó profitját 1 év alatt tavaly.
PANNERGY