Pár hete olvasom napi rendszerességgel ezt a topikot, és sokat segített. Bár néha ellentétes érvek és vélemények is megjelennek, de talán ez is segített a tisztánlátásban.
Már hozzászóltam volna párszor, csak mostanában regisztráltam, és az újfiúk nem ugathatnak a nagyok dolgába. :)
Akkor a miskolci és szentlőrinci projekttel mennyi lesz a nettó profit szerinted? ( Mert akkor ezt is tudod, gondolom.)
Ebből aztán tovább lehet számolni a P/E-t is 2011-re.
@akik a mult heten kotozkodtek, h madrid kamuzik az alapkezelokkel meg hogy nincs itt porszivozas
"A PannErgy a miskolci tesztfúrásról érkező pozitív hírek hatására egyből két alapkezelő érdeklődését keltette fel, így a legnépszerűbb kispapírnak számít, ráadásul az egyedüli részvény, mely egy hónap alatt növelni tudta vonzalmát." link
az este felment a cukrom, a sok non-sens hozzaszollast latvan, de ma reggelre kialudtam magam es a kutyusom is rendben viselkedett az elmult 24 oraban :) ugyhogy minden jel arra mutat, h a cukrom normal szinten mozog ismet
Ha szentlőrinc elkészül már az egy nagy durranás lesz a cég életében.Egy mérföldkő. Utána pedig rohamléptekben felemelkedik egy nagy cég!!
Kis túlzással ,de egy kis ZÖLDMOLY van születőben.
az elozo heten mindent vettek ami 997-1000 kozott volt. ez a het arrol fog szolni, h mindent vesznek ami 1090-1100 kozott kikerul. ha csutortok-pentekig 200-300 milla forgalom lesz ebben a 10 huf-s arsavban, akkor fel lehet keszulni a jovo heti 1200-ra !!
jobbik esetben:
1100-1200 kozott a kisbufik akik emg 1000 kornyeken hozzajutottak a rvhez realizalnak, a nagyok meg beinditjak a sikitast.
ha negyik sem jon be akko marad a heti 2 x 3-4% emelkedes, ami majdnem 10% elorelathatolag min 2 hetig meg.
Egonnak sok mindenben igaza van, azonban ennyire szerintem nem árnyalt a kép.Hiába no, ő egy örök pesszimista, és ez sok minden bajtól megóvja, de ugyanakkor meg sok jótól is távoltartja.
Pannergy esetében az árfolyam mindig egy lépéssel előbbre fog járni annál, mint amit egyébként az aktuális fundamentum indokoltá tenne.Vagy azért mert a jövő "csodálatos" kilátásait árazzuk, vagy mert a menedzsment tesz róla hogy mindent úgy lássunk mintha szép lenne.Remélem az is lesz.
PANNERGY