Nah mindegy süket találgatás amit csinálunk! Idővel kiderl mi a helyzet. Mindenesetre év eleje óta ~3 mrd tőke állt a Panni rendelkezésére, Ebből szentlőrincet röhögve befejezik, meg miskolc 2/3-át is támogatás és hitel nélkül. Ha eddig nem fizeték ki a megítélt támogatást, és a Lőrincre szánt 500 milliós hitel sem jött meg, akkor is még jelentős összegnek kell lennie a cégben! Jelenleg azt a pénzt költik már, amit hitelből illetve támogatásból visszajön kedvező esetben. Miskolc1 és lőrinc sajáterőigénye ha minden jól megy, akkor 600-1000 millió, vagyis nagyon kevés!
egyik szemem nevet, a masik sir :)... bele is vettem meg 9xx atlagom is ? na akko mi legyen :) ? nyugi van, meglesz ez 1100 pentekig, 1200 meg honap vegere..
írták, hogy pénzt kaptak a részvényekért és azt a pénzt geotermiába forgatja vissza a cég. Ha nem így történt volna akkor nyilvánvalóan hazudtak volna a nyilatkozatban és ez nagyon könnyen napvilágra is kerülhetne ezáltal sokkal többet kockáztatna a cég. Nem értem miért kell elméleteket gyártani.
az aqua leszarja a spekiket, befektetőket, alpapokat és úgy egybe az egész tőzsdét is (szvsz).Olyan távol állnak ettől, mint sándorfalva jeruzsálemtől
"Vagyis ha feltételezed, hogy az Aqua-nak likviditási problémái vannak, akkor azt is fel kell tételezni, hogy a Pannergynek sincs cash-e, mert a likviditási problémára rv-vel fizettek."
Cash is the king alapon feltételezhetjük (én nem mondtam semmit a panni likvid helyzetéről), azt azért semmiképp nem hinném, h. bőröndökben, v. bankszámlán milliárd(ok) lenne.
PANNERGY