az, hogy a Pannegy megújulóban utazik, az nem új info, hanem 3 éves
majd ha tudjuk, mennyiért tud szolgáltatni, és abban nagy profittartalom lesz, akkor elég lesz ettől ismét hasra esni
még. ennek ellenére egyetértek veled. Bár látszik, hogy ide még több lé kell, hogy működjön a dolog. Amúgy jó lenne, ha valaki úgy mint régebben a képfeltöltés.hura felrakna napos Markers - Pannergy-t RSI, MACD, Stohastic-kal. 7végre meg hetest. Aztán mindenki azt lát bele amit akar.
Az 1025 forinton való értékesítés mindenképpen pozitív fejlemény! Én az elején 950 és 1000 forint közti srv értékesítésekre számítottam, de ez külön jó, hogy piacon kívül és gyakorlatilag piaci áron adják! Ha 1200 lesz, nyilván nem 950-ér fogják dobálni, annyiért csak az ONP vehet az opció révén 1 milliót. Azon kívül is marad 2,3 millió darab! Ha jól mennek a dolgok csak a sajátrészvényből 3,5, - 4 milliárdot tudnak bevonni!
Köszi a linket, Balta! Ezek szerint a Pannyra nem az eddigi piaci körülmények lesznek érvényesek, ezért is tűnik úgy számomra, hogy egy felszállópályán éppen csak gyorsulunk.
Úúúúú, most gyorsan számoltam egyet, nagggyon durva szám jött ki ( mármint a portfóliómat nézve).
Ha bejönnek a kölföldi munkák is, ahol most tárgyalások folynak, tényleg határ a csillagos év.
Mostmár jöhetnek a Mari nénik is a tőzsdére: link
Reméljük, hogy sokan választják közülük a könnyen megjegyezhető nevű Panni-Erzsi, vagy ahogy Te írtad: melegvizes részvényt :)))
És ez az energia a miénk. Itthoni munkahelyeket teremt a kiaknázása. Ezért ebből a szempontból is támogatva lesz a kitermelés. Mindenképpen hatalmas lehetőséget látok benne én is.
PANNERGY