elnézést az előző postbeli helyesírási hibákért, de néha megzavarja a gondolatmenetet az hogy össze vissza rohangálok a házban....
a fúrási eredményről pedig: amikor a napi írta hogy 1200on van víz és helyesbített a PE akkor úgy számoltuk hogy optimális fúrási teljesítménnyel számolva leghamarabb június 4-én lehet majd fúrási eredményekről hallani. mármint akkor kell hogy elérje az 1700 méteres mélységet (de még ha találnak is vizet, akkor is fel kell mérni, hogy mekkora a hévíztározó. ha kicsi akkor szoptunk, bár biztosítás van rá kötve).
guadakesnek adott válaszomból elfelejtettem mondani, hogy a 7-10%os vezetői részesedés mellett ott van bokorovicsnak a lazarus befektetői zrt.-n keresztüli 10%a is. ez esetben nem hinném hogy gyakorlatilag a rvek egyötödét maguknál tartó vezetők arra hajaznának hogy az árfolyam essen.
másik: nem tudom ki tudja, ki nem de a múltkor valaki belinkelte áder jani a hírtvbeni szereplését ahol említette, hogy szeretne a környezetvédelemért vagy az alternatív energiákért felelős biztos szeretne lenni mert érdekli... (német alapfokú nyelvvizsgával nehéz lesz, no mind1)
aztán még néhány pillanatot guglizva megtaláltam bokort itt: link . Nem kell sokat gondolkoznunk, hisz az EU választás papírforma lesz minek alapján a pannergy eléggé komoly hendikeppel indulhat az EU-s támogatások megszerzése érdekében, és akkor még abba bele se gondoltunk, mi lesz ha az ellenzéki párt megnyeri az országgyűlési választásokat is.
Valószínűleg erre azért ugrottak rá többen, mert az EU erősen nyomja az interregionális projekteket. Szinte 100%, hogy megkapja erre az igényelt támogatásokat, pláne, hogy zöld energiáról van szó! Ez a két dolog kölcsönösen erősíti egymást!
Ezenkívül a tegnapi pozitív hangulat, a várható jó fúrási eredmény, és az, hogy mig minden 20-30%-ot rallyzott az utóbbi hónapban, addig ez csak egy helyben álldogált.
Ezek az okok, így együttesen. A kitörések meg már csak ilyenek: szinte mindenki feladja (lásd itt a fórumon, ahol néhányan beírták, hogy kidobták, mert nem bírtak várni; biztos jobb volt átszállni a csúcson lévő búcsipszekbe...), és akkor indul a rakéta!
Én így látom! (Több, mint egy hónapja építette a bázist, itt 900 alatt, előbb-utóbb ki kellett törnie...)
megéri kivárni. mondjuk most végképp nem tudom hogy mire fel emelkedik. a kiskunhalasi projektcéget megalapították, akkor még csökkent is, most meg van az első határon túli előszerződés, erre meg +10%??? ugyanmár...
A valós tevékenységeket folytassák inkább, ne a manipulálást! Van egy nagyon jó ötletük lehetőségük, és amint látjuk tehetségük is van hozzá, kár lenne elszúrni a brokergetések miatt!
Ha mindent rendesen csinálnak, a tőke is menni fog hozzájuk, és az árfolyan is szépen fog emelkedni, minden ügyeskedés nélkül.
A novotrade-del még felmenőim sz***** de nagyot, mind1 igazat adok, hogy nem kispályások. Kyosaki is azt írja a könyvében hogy a befektetőknek 6 szintje létezik. a 6. szint az amikor te vezetsz be a tőzsdére vmit, a genisek ilyen szempontból tényleg mesterien játszottak az árfolyammal.
a pp árfolyam manipulálását pedig bármelyik papírral ugyanúgy meg lehetne csinálni, ha az ottani vezetőség úgy kívánná. a pannergy esetében a vezetőségnél van az összes részvénynek 10%-a, ami alapján eléggé nehezen elképzelhetőnek tartanám azt hogy a leöntés lenne az érdekük. bokor pedig csak azért nyomja a határidőt, mert jómaga is azzal kezdte anno... szerintem egyébként folytatni is fogják.
PANNERGY