Teljesen igazad van, de a Genesisről te is leszakadhatnál!
Nem hiszem, hogy túl sokat tudnál a cégről, hogy ex stílusában beszélj olyan emberek munkájáról akik több évtized alatt sokat letettek már az asztalra. Ha jól tudom, te egyetemista vagy, nem nagy múlttal, ezért kérlek tiszteld jobban az idősebbeket! Hidd el, ők nem azok a kispályás csirkefogók, mint aminek itt néhányan igyekeznek őket beállítani!
A PE jó stori, nagy siker lehet, remélem lesz is, de nekem még még mindig az a véleményem, hogy a jobb befektetői bizalomhoz itt még jobban szükséges lenne, a tőzsdei mutyizás befejezése, a short, a határidős műveletek befejezése. A menedzsment egyelőre, még ha furcsán is hangzik, de az árfolyam beszakadásában, és az emelkedésben is érdekelt. Pont te írtad le, régebben hogyan manipulálták fel PP árfolyamot, ezt lefelé is bármikor megtehetik, ha az az érdekük.
Azonban bízom abban, hogy a bukást valahogy lenyelik, és elégedettek lesznek azzal, ha a saját részvényeik értéke is emelkedhet, majd a vezetői opciót is lehívhatják!
haszonlecso nagyon tömören összefoglalta hogy mi itt a stájsz. Azzal hogy megalapítják a kiskunhalasi projektcéget, még nem jelenti azt hogy emelkednie kellene a rv-nek hisz most +1 leánycég nem oszt nem szoroz, ráadásul most szerintem a kiskunhalasi cég is csak a szokásos papírtologatást fogja csinálni. küldi az eibnek a pályázatot meg támogatást próbál mindenhonnan összekaparni... mellesleg nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy mégha szentlőrincen találnak is ELEGENDŐ vizet akkor sem kezdhetik meg az erőmű építését, ugyanis vita van arról hogy a próbafúrás már a projekt megkezdésének minősül-e vagy sem(a támogatást ugyanis csak megkezdetlen projektek esetében ítélheti oda az európai központi bank). összességébe véve én mindezek ellenére bizakodó vagyok. A jelenlegi vezetés maximálisan érdekelt a részvények emelkedésében(tekintettel arra, hogy nem a mi 1000-es pakkjainkkal dobálóznak hanem ezek 100x osával) másrészről a pannonplastot sikeresen megmentették a csődtől ami ilyen fiatalon nem kis teljesítmény. látszik, hogy nem mutyiznak mint a genesis esetében(másrészről az OTP nem adott volna a cégcsoportnak 2 Milliárdos hitelt). Ha a stratégiai célokat sikerül megvalósítani akkor a mostani pár száz forintos rv.ár gyakorlatilag potom pénznek fog minősülni. Természetesen azzal is kell számolni, hogy előbb utóbb ha jobban reflektorfénybe kerül akkor már itt is lesz lufifújás és hasonlók. szerencsére ezzel ma még nem kell számolni.
Egyetértek. Szerintem itt még a fúrás reményem szerint pozitív eredménye sem hozza meg a várt fordulatot. Javulást az első projekt üzembehelyezésétől lehet várni, de addig még túl kell jutnunk egy márciusihoz hasonló mélyponton, melyet majd egyéb részvények mellett ez is el fog szenvedni. A forint árfolyama pedig nem csak a zöld energia felhasználásának gazdaságosságára van kihatással, de másik oldalon a beruházás költségeit is növeli...
Azért alapvetően pozitív vagyok, remélem lesz türelem hozzá.
Itt csak jelentősebb konkrétumok fogják elmozdítani az árfolyamot, addig lecsordogálás, de jobb esetben oldalazás.
Fúrás gyereket!
De ezerrel!!!!!
:D
Törölt felhasználó2009. 05. 31. 20:42
A forint romlik, gáz ára emelkedik, a benzin ára is megindult,megallapították a 4.céget(Kiskunhalasi Pantherm), jövőhéten remélhetőleg kedvező hírek...Mi kell még , hogy emelkedjünk???
Ezek mind kedvezően hathatnak árfolyamunkra, vagy legalább is kellene , hogy hassanak.
"Úgy gondolom, hogy ezeknek a projekteknek az elindulása
jól mutatja azt, hogy a PannErgy mind szakmai, mind finanszírozási oldalról rendelkezik azokkal a képességekkel,
amelyek lehetõvé teszik a stratégiában megfogalmazott célok elérését.”"B.B
Az OTP-nél tapasztalt stop-kiütéses szivatások itt nem elképzelhetôek? Bukni nem szeretnék, de azt sem, hogy kedvezô hír esetén kitrükközzék a stopomat, majd ott állok 10-18% bukóval, az árfolyam meg napon belül megugrik.
Te állítasz be, vagy lógsz az árfolyamon? Persze nekem real nélkül nem sok ételme van...
üdv a klubban! ha hosszútávon akarsz befektetni akkor most vegyél be 1 pirulát és ébredj fel leghamarabb 1 év múlva. stop szintet meg állítsd be 85-90-95%ra ahogy neked tetszik.
PANNERGY