"Hoppá, a kastély főkertészkertésze elkotyogta, hogy nem Orbán apja, hanem Orbán vejének cége üzemelteti Hatvanpusztát” – hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos közösségi oldalán hétfő délelőtt. „A vallomás azért jutott hozzám, mert sértettként kikértem a vagyonőrt felmentő határozatot megelőző »nyomozás« iratait. Elképesztő dolgok vannak közöttük a balesetről is, de erről majd holnap írok” – folytatta posztjában a független országgyűlési képviselő. Hadházy teljes bejegyzését alább lehet elolvasni. " https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hatvanpuszta-tiborcz-cege-karbantartas/xgqw42k#:~:text=Hopp%C3%A1%2C%20a%20kast%C3%A9ly,al%C3%A1bb%20lehet%20elolvasni.
Ezt én is így gondolom! Az időjárással, meg a céggel minden nagyon gromek! Viszont akkor mégis miért tökölünk alig 1800 körül? Ne felejtsük: a célár 2322!
Orbán 1 geci! Ezt nem én mondtam, hanem a legjobb barátja és szövetségese: $imicskó! Megjelent ez anno minden portálon, de 8-an itt nem olvasták, nem halloták! - Ezért írtam be most ide. Meg persze azért, mert ennek több köze van ahhoz, hogy miért nem érjük el soha időben a célárat, mint az Alteohoz való hasonlításnak.
Q3 eddigi idöjárása és az elörejelzés alapján úgy gondolom, hogy höértékesítési rekord lehet, és az EBITDA is akár kilóghat felfelé a management-sávból.
Látom 3-an nagyon bíznak benne, hogy majd Tiborcz megvesz bennünket, de én meg abban reménykedek, hogy a börtönbe vonul családostól és nereresekkel együtt! - Már nincsen messze április!
Amíg el nem kotródik Orbán meg a tolvaj NER, addig a Pannynak nem terem babér! El kell zavarnunk, le kell váltanunk! Takarodnia kell! Borzalmasan sok kárt okozott nekünk magyaroknak!
Balogh József energetikai szakértő szerint is politikai érdekből nem akarják orbánék a geotermiát kihasználni. Amíg orbánék vannak hatalmon úgy néz ki, hogy ebben változás nem lesz. https://youtu.be/08QpnE8tY-0?t=2672
OFF: megnéztem az Alteo 5 éves grafikonját, azt hiszem tévedsz, a csúcs 6000 körül volt. Amiben én tévedek az viszont az, hogy megyeget 5 éves charton, csak az utóbbi időben korrigált, ez maradt meg nekem helyben járásnak, de egyelőre nem igaz. ON
Nekem is megvan az Alteom. Én a Magántőkealapos kavarásnak nem örülök, ami (szerintem) Tiborczcal lehet kapcsolatos. . A MOL sem az a grál lovag, ha felvásárlásról van szó. Lehet, hogy jól sülne el, de az is lehet, hogy nem. Anno, a TVK kivezetése elég nagy tüskét hagyott bennem.
Nekem is megvan az Alteom. Én a Magántőkealapos kavarásnak nem örülök, ami (szerintem) Tiborczcal lehet kapcsolatos. . A MOL sem az a grál lovag, ha felvásárlásról van szó. Lehet, hogy jól sülne el, de az is lehet, hogy nem. Anno, a TVK kivezetése elég nagy tüskét hagyott bennem.
Amikor a MOL beszállt az Alteoba (egy konzorcium keretében 2023-ban), akkor a kisrészvényeseknek 3050 Ft ajánlottak. (Az árfolyam 3.300 körül volt.) Habár a nyilvános vételi ajánlat után kb. fél évig eléggé beragadt az árfolyam, utána szépet futott, volt 6800 is. . Én örülnék egy duplázásnak egy éven belül.
PannErgy célár: 2.322 Ft
Felértékelődési potenciál: 37%. (2025.10.06.)