Nekem csak a sajtóban lévő nyilatkozatai alapján van tapasztalatom, de hasonló véleményen vagyok. Szerintem jó kis cég lesz közép távon. Kell idő neki, hogy az új forrásbevonásoknak legyen eredménye.
Ez jó hír. Nem teszek ebbe sok lóvét, de Oszkót ügyes közgazdásznak tartom. Függetlenü, hogy mikor, hova állt. Egyszer hallottam dumálni egy étteremben egy asztaltársaságnál és nem hallgatóztam, de picit figyeltem. Összeszedett és tapasztalt szakember benyomását keltette, aki jól átlátja a dolgokat és hatékonyan át tudja adni, amit gondol.
Az OXO Technologies Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1027Budapest, Ganz utca 12-14., cégjegyzékét vezeti a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága,cégjegyzékszám: 01-10-140670, a továbbiakban „Társaság”) tájékoztatja a tiszteltbefektetőket, hogy a Társaság 2022. január 06-án megtartott rendkívüli Közgyűlése azalábbi határozatokat hozta:2/2022. (2022.01.06.) számú közgyűlési határozatA Közgyűlés egyhangú szavazatával (784.418 db igen szavazattal – 100%, 0 db nemszavazattal– 0%, 0 db tartózkodás mellett – 0%), a Közgyűlés felhatalmazza a TársaságIgazgatóságát, hogy a Társaság alaptőkéjének felemeléséről saját hatáskörben döntésthozzon. Jelen felhatalmazás alapján az Igazgatóság a Társaság alaptőkéjét – a Társaságáltal kibocsátott részvények kibocsátási értékével számolva – legfeljebb összesen2.000.000.000,- Ft-tal felemelheti legkésőbb 2022.04.30-i határidővel. A felhatalmazáskiterjed az alaptőke felemelésének valamennyi – a Ptk.-ban meghatározott – esetére ésmódjára, valamint a jegyzési, illetve a részvények átvételére vonatkozó elsőbbségi joggyakorlásának korlátozására, illetve kizárására is, továbbá az alaptőke felemelésévelkapcsolatos, a Ptk. és egyéb jogszabályok, továbbá a Társaság alapszabálya alapjánegyébként a Közgyűlés hatáskörébe tartozó döntések meghozatalára, ideértve azalapszabálynak az alaptőke felemelése miatt szükséges módosítását is.3/2022. (2022.01.06.) számú közgyűlési határozatA Közgyűlés egyhangú szavazatával (784.418 db igen szavazattal – 100%, 0 db nemszavazattal– 0%, 0 db tartózkodás mellett – 0%) elhatározza, hogy a Társaság alapszabálya6.2 pontjának utolsó bekezdését törli. Budapest, 2022.01.06.Dr. Oszkó Péter OXO Technologies Holding Nyrt.
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.