Elvem, hogy kis papírba nem teszek nagy összeget! Max. fél milla. A Kulcssoft volt a kivétel. Ezzel a fossal is kerestem a bedöntés előtt, így kevésbé fáj a ~300 000 bukó. De én ezt már elengedtem, nektek is ezt kéne tenni!
Akkor mit gondolsz? Hogy visszajön a tőzsdére, és 250 HUF lesz aznap a záró? Semmi, de semmi nem indolja, hogy ebből még lesz vmi! Egyszer talán forgat róla egy dokufilmet a Netflix, és abban szerepelhetünk, mint károsultak. Több nincs már ebben. Engem már zavar, hogy ott látom a számlámon a 2000 darabomat, a legjobb lenne, ha törölnék ezt is a pics@ba!
Agree. Ha már X milliót buktam a bűnözőknek köszönhetően, akkor már csak mókából is áldoznék egy ügyvédre és egy pár szigorú tekintető barátságtalan arcú, kigyúrt fickóra.
kgy után okosabbak leszünk. én leírtam és tartom a szavam. ha kivezetésre kerül, akkor pár sorstársammal szívesen tennék feljelentést a cég korábbi vezetői ellen. egyedül felesleges, de ha összeállunk páran, ügyvédi segítséggel talán el lehet érni, hogy hűvösre kerüljenek. lehet, hogy akkor KG-nek peren kívül még a végén lenne ajánlata is, a 300M-s iSRV nyereségből.
Akkor az ügyvédnő részéről mi volt az a félrevezetés, hogy az új vezetősségnek komoly tervei vannak és visszakerülünk a tőzsére stb. Azt én laikusként is gondoltam már régen, hogy innen kiloptak mindent. Miért nem lehet itt büntető eljárást indítani? Cégvezetőként májerék a saját vagyonukkal felelnek. Igen, itt bűncselekmény történt bizonyíthatóan.
És ha már mint Zrt fog csödbe menni / megszűnni, már nem is lesz nagy hír belölle... Bár a Set röl is csak egy rövid cikk volt... Csendben eltűnik. Remélem nem így lesz...
Pontosítok, 2 hónap múlva, ha a jövõ hónapban elfogadják a Zrt-vé való változást. Akkor nem az MNB fogja az Ott1-t törölni innen, hanem az Ott1 fog pápá-t mondani önszántából a tõzsdének.
OTTone