Csak kérdés ha már kezd úgy alakulni, bár én optimista voltam és szoktam lenni! De Ha bármelyik is lesz így a reszvenyunk értéke 0 igaz? Azaz ha van 1 millám bent akkor 1 millát veszteségként le tudok “írni”?
Ki gondolta volna? Ki is vitte őket ki Kolumbia? Meg a covid biznic meg stb? Egy jogállamban az ilyen háttér biztonságot adna, itt meg a “ halott pénzt” 😪😪
Igen sajnos most már egyértelműen látszik, hogy próbálják eltüntetni a céget amely a lélegeztető gép bizniszben érdekelt volt. Ahogy a minisztériumban is ledaráltak minden papírt itt magát a céget darálják le megkárosítva ezzel több 100 kisbefektetőt. Ez NER 2023.🤮
drága barátom az opusban ugyanezek a tetvek ültetnek be most sok ezer embert a megtakarításaiból a hintába. bevallom őszintén szarok az opus emelkedésére.
Én szerintem megrendezett forgatókönyvet látunk. Bevallom a leírtak alapján már semmit nem annak gondolok, aminek látszik. A lélegeztető biznisz után vagy még közben meg lett írva, ami most történik. Ezt a céget el akarják tűntetni nyom nélkül. Ebben az országban nincs jog, csak a ner-joga. Mi van, ha feljelentést teszel és a végén még téged hurcol meg? Ebben a tetves országban még simán berakhatnak egy fehér furgonba is és elvisznek elbeszélgetni.
Nagyon rossz érzés lehet most nektek végig nézni, ahogy emelkedik az Opus!Nagyon sajnálom azt a szituációt amibe kerültetek önhibátokon kívül!Remélem Isten megbünteti a felelősöket!
Törölt felhasználó2023. 08. 09. 15:19
Vagy úgyis olyan ügyvédet fogadnak a mi pénzünkből... Mindenki gondolja oda amit akar
ha végigolvastad láthatod, hogy a 400M sem segít, csak egy bizonyos költségkört fedez.vezetőség nincs aki vinné tovább, pénz meg nincs, mert ellopták.zrt-zni sincs értelme, mivel nincs vagyon sem, amit ki lehetne emelni belőle. megloptak minket, ennyit történt. vége van.
Tisztelt Részvényesek! Az összefogás erőt is kovácsolhat... Csak egy gondolat-kísérlet. Mi lenne ha minden tulajdonos fejenként ezt a 11 ezer forintot inkább, egy eltűnt személyek felkutatásával és hazahozásával foglalkozó cégnek és csapatának ajánlaná fel. Az összeg szép motiváció lenne. Amikor pedig előkerülnek a bűnösök, átadják őket a Hatóságoknak, hogy gondoskodjanak róluk, valamilyen bentlakásos intézményben. Egy ilyen eset precedenst is teremthet és lehet a BÉt cégei is átláthatóbbá válnának.
Törölt felhasználó2023. 08. 09. 13:21
Beszélt már valaki az ügyvéd nővel?? Történt már feljelentés hivatalból vagy valaki indított már a trogerek ellen??
OTTone