Ami késik nem múlik, de már ezt az új vezetés adta ki, mert még-már nem szerepel a régi OTT-ONE logó'https://kozzetetelek.mnb.hu/kozzetetelek?viewid=K20698/2023
valamiért pozitivra váltott a várakozásom. sztem akár még fordulat is lehet 2023, most ez az érzésem. ha csk üresen is, de induljon újra a cég kereskedése.
Én meg ezt el is hiszem.... :D Akkora összegek mozgásához már kell pár ellenjegyző és azért a havi számlaegyenleg is beszédes, ha valaki kicsit ért a számokhoz. Márpedig nekik érteni kell ehhez! A börtön és vagyonelkobzás, még akár visszamenőlegesen is, mint tudjuk ilyenre is van már lehetőség, megfelelő díjazás a tevékenységükért.
M. úrnak, az igazgatóság elnökeként nem volt tudomása a másik M. úr (igazgatósági tag) aljasságáról, miszerint a másik M. úr 6 milliárdos üzletet kötött a lélegeztető gépek üzemeltetése kapcsán, ezáltal kiszervezve (ellopva) a pénzt a részvényesektől. Kiváncsi leszek a bíróság, állásfoglalására és ítéletére. A pénz útja nyomon követhető, az utalásoktól a kp felvételeken át, a családtagok gazdagodásáig. Vissza kell szerezni az ellopott pénzeket.
1 hónapon belül elválik, hogy az újonnan kinevezett vezetők mennyire voltak felkészülve a feladatra. Remélem több szeg nem bújuk ki a zsákból. A jelenlegi elegendő. A jelentéseikkel elég rendesen átvágtak mindenkit úgy, hogy nem írták meg csak a jó hírt, de a további adatokat elhallgatták. Ez még a legjobb indulatommal is letöltendővel büntetendő és teljes anyagi fedezet melletti befektetők felé történő kifizetéssel.
Valakinek nincs kedve értesíteni a tisztelt(?) Portfoliot, sztárolt tőzsdei cégénél komplett vezetöváltás történt, egyébként mi ez az agyonhallgatás, rosszat sejtek.....?!
Azert most nem irigylem a kollegakat.... vert fognak izzadni, hogy teljesitsenek. Ha komolyan dolgoznak nem a lehetetlen kategoria egy jol fekeszult csapattal a hatterben! Abban biztos vagyok, hogy eletuk maratonja lesz az elmult 3 ev beszamolojat elfogadhato minosegben prezentalni, elfogadtatni!
OTTone