Más, de mégse. Csak most kapcsoltam egy arcot egy névhez, felszólalt egy úr és kérdéseket tett fel a leendő vezetőség felé. Teljesen ártatlan befektetői kérdések voltak. Viszont most szembejött egy régi kép, ahol a Májer úr oldalán válaszol egy fórumon. Ez eléggé elbizonytalanított, ha tényleg ő volt (mert nem biztos) Egy vezérigazgatótól egy kicsit furcsa ez. Lehet mégse ő volt?
Tudomásom szerint ez nem hangzott el, hogy név szerint ki javasolta a személyeket. Úgy jött le, hogy az összefogásban résztvevő egy (több) nagyszámú részvénnyel bíró befektető választotta ki. Talán az volt hallható, hogy nehéz volt összeszedni ilyen komoly tudású csapatot.
Számomra egy kicsit érdekes, hogy a portfólió még csak említést sem ejt a tegnap történtekről, pedig nem sokszor fordulhatott elő, hogy egy NYTR egész vezetését menesztették.
Ezzel tesztelnénk az új vezetőket, "kivel vannak" és határidőket kéne megszabni a beszámolók elkészítéséhez esetleg tőzsdei visszalépéshez ha lehet. :D
A következő az lenne szerintem., új gy-t összehívni javaslatokkal , a régi vezetők anyagi felelősségre vonása tárgyában. Most erős az összefogás. Nem sunnyoghatnak el csak úgy.
Törölt felhasználó2022. 12. 16. 10:17
Szuper!! Egy kis reménysugár, nem hiába téptem itt magam az elejétől az összefogáson :D A többszörös lelkesítés sikerült .
Nem tűnt annak, az ügyvédnőn a végén látszott a felszabadultság, szerintem óriási munka volt abban, hogy ezt a team-t összehozzák, és nagy blama lett volna, ha nem sikerül, az összefogás azt érezhette, hogy egy pici többségünk talán lesz, de azt nem gondolták, hogy mindenki melléjük áll. Egy szót nem váltottak, nem próbálták meggyőzni a láthatóan különváló, összefogásban nem résztvevő befektetőket. Figyeltem az új vezetést, próbáltam leolvasni a reakcióikból, hogy mi lehet a céljuk. Azt kell mondjam, hogy a többségük becsületes, őszinte embernek tűnt, és aki elsőre nem is volt számomra megnyerő, remélem rám cáfol. Ezekből a sorokból ne olvassatok ki semmit, hisz a szimpátia egy szubjektív tulajdonság. Amikor az egyik hölgy felállt és elmondott pár mondatot, olyan őszinteséggel beszélt, hogy az volt az érzésem, itt minden rendben lesz. Ez az érzés ezzel céggel kapcsolatban már több, mint másfél éve hiányzott.
Én azt gondolom, hogy így, hogy egy nagy befektető a váltás mellett döntött, lehet konspirációs elméleteket gyártani. Ami most egy nagyon jó hír, hogy egyáltalán történt BÁRMI. A vég az lett volna, ha sárba tiporják a váltást és minden marad úgy, ahogy volt. Valaki érdekelt abban, hogy ez a cég ott maradjon a tőzsdén. Annak a valakinek sokkal több pénze áll benne, mint közülünk bárkinek. Ez a valaki lehet, hogy képvisel még másokat is a háttérből. Tehát annak az esélye, hogy minden rendben lesz, pláne rövid időn belül, az elég alacsony még így is. De nem ZÉRÓ, mint volt az elmúlt pár hétben. Ha totál üresen visszajön a cég, még mindig jobb, mintha sehogy.
OTTone