Csak halkan mondom megint, aki itt érdekelt kisbüfi, annak a cég jelenlegi állapota lenne a legfontosabb, arról pedig az új stábnak kellene már nyilatkozni. Senki nem akar közgyűlést, tájékoztatást..? Remélem nem happy end-re várunk, azt már felszámolták. :)(
Mondjuk azt sem értem, hogy egy ilyen nehéz helyzetben lévő (csalárd módon kifosztott) cég a végjátékban miért költözött egy top kategóriás belvárosi irodaházba. Arra meg gondolni se merek, hogy a lemondásuk előtt még kötöttek egy öt éves bérleti szerződést, csak h a befektetők búcsúzóul érezzék a cég törődését. Ezt a cuki játékot megcsinálhatták volna a Havanna lakótelep egy bérelt garázsában is. A sitt gyakran biztonságosabb hely mint az utca. A sitten maximum a zárkatársak haragszanak rád…
Itt nem az a fontos, hogy en mit gondolok! A tettek es lepesek az uj menedzsment reszerol, no az fontos lesz. A pm es mnb reakcioja erre vonatkozoan pedig eldonti majd a papir sorsat, azzal eggyutt pedig utat mutat kb 2300 befektetonek akik ezidaig cudarul at lettek verve az ismert csapat altal.
Erdemes figyelni kinek milyen gondolata merul fel, a jovobeni lepesek lehetosegeirol. Bizony en is varnek egy icipici hirecskere....pl. kv megvalasztasa miatt kozgyules osszehivasara, hiszen egy marciusi idopontra szerettek volna az auditalt beszamolo keresnek eleget tenni ha jol emlekszem. Meglatjuk. Van egy scenariom egy masik kimenetelre. Azt most meg nem irom le. Ahogy regen irtam, minden mestermube becsuszik egy apro hiba. A ,,puccs,, kozgyules elott amig vartam, hogy az adataimat egyeztessek a mogottem allo KG reszvenyes mondta a reszvenyeseket ellenorzo asszisztensnek, hogy ISRV. Meg kerdes sem volt az asszisztens reszerol ..... regisztraltak. Aki ismeri a reszvenykonyv aznapi allasat, tudja miert irtam.
Igazából semmivel, ahogy néha látom miket írkál... Itt max 500 vagy talán 800 lélegeztetőt hoztak be és leírták, hogy amolyan jótét lélekként nulla profittal hozták be a 2x túlárazott lélegeztetőt...ezt vajon ki nyalta be...
Biztos, hogy nem keresett az orvosi eszközökkel a vírus alatt ,ha jól emlékszem talán 10-szer fordult az utas szállító gép kínából 16 ezer db lélegeztető géppel illetve vakcinával,nem beszélve a maszkokról ,tehát bőven meg volt a 23 milliárd is,amiből böven kifutja a nevetséges 111 miliós bírság ilyen nagy 15% -os kamat mellet....!!!
Aha, mindegy mit mond, de ki mondja... LOL de szép, LOL de jó. Mindenkinek világos (nekem nem), jön egy új csapat ,-köztük ex-vezérigazgató, 70-es éveit taposó pénzügyes- vér nélkül hatalomra kerülnek, a gonosz szégyenében elsomfordál. Az újak minimálbér alatt vállalják egy bottal sem piszkalt tozsdei cég feltámasztásat. Aztán az első trivialis jelentés leadasa elmarad, félmillió... Hát elnézést ha valakit felébresztettem, további jó csicsikálást!
OTTone