Egy szelhamos ceg visszajon a tozsdere, ahol semmi mas nem volt propagalva az elmult egy evben,h mekkora egy szar csalo rablo banda,erdemi tevekenyseg nelkul. Megis mire lehetne szamitani ar tekinteteben?
Vaalmi teljesen indokolatlan 40-50 koruli arrol abrandozni. Akkor lehetett annyi,h idokozben nem tortenne ez a vilagpara. En kb olyasmi arra szamitok,ahol mar ugyanugy ra lehet legyinteni,h itt mar semmi ertelme eladni. (Max 20 ft,de inkabb alatta)
Nem tudom mennyire befolyásolja, csak írtam, hogy a 2020 OK 2021 OK, és a 2019 van visszavonva. Ha az új KV a 2019-re azt írja ok, akkor minden OK, de ha azt felül vizsgálva eltérések vannak, az bizony a 2020 és a 2021-re is kihathat
Nem tudom mennyire befolyásolja, csak írtam, hogy a 2020 OK 2021 OK, és a 2019 van visszavonva. Ha az új KV a 2019-re azt írja ok, akkor minden OK, de ha azt felül vizsgálva eltérések vannak, az bizony a 2020 és a 2021-re is kihathat
Lehet rosszul emlékszem, de a 2019-est. Arról volt szó, hogy az befolyásolhatja a 2020 és 2021-est. Ugyebár a 20 és 21-est már az új KV adta. A visszavonás pedig a Gyapjas féle beszámolóra vonatkozik, mert a közleményből az derült ki, hogy a Gyapjas-nál vizsgálódtak, és több hiba miatt a 2019-es OTT1 beszámoló visszavonására kötelezték.
Igen,ezert is lepett meg a kerelem kozzetetele. De vajon miert kervenyeztek akkor? Stikaban elkeszult es meg csak kozze sem kell tenni? Elfelejtkeztek rola, v nem tartottak fontosnak,v gondoltak az MNB szarik majd ra? Szoval ezt komolyan nem ertem en sem,ezert is lepett meg nagyon a visszaengedesi kerelem.
Jah,en is azt neztem,h a cikk hirt ad a cimben egy elvileg positive esemenyrol,erre a kifejtesben gyakorlatilag felolvas egy vadbeszedet elejetol vegeig. Eleve meglep h szoba kerul a kereskedes visszaallitasa,de az elozmenyek tudataban csak remenykedek h 20 ft-nal nem lentebb fog nyitni. Ha igen,ott viszont mar tenyleg nincs ertelme eladni,20-30 v afeletti arnal viszont szinte 1000% hogy egymast fogjak tullicitalni az eladok.
Attól tartok beverik, aztán valaki felfedezi az értékeit és felhúzza. Mondjuk egy Lölő féle emelkedés jó lenne... A cikk sem túl rózsás infókkal volt tele, kb egy öszödi beszéd.... benfentes kereskedés, túl optimista, valótlan kép (könyvvizsgált cég :D ), az ámító képet kijózanító közzétételek elmaradása.... egy vicc az egész, de tartom, még csak papíron van a bukóm...
OTTone