Minőség ellenőrzést végeztek a könyvvizsgálóval szemben, tehát valószínű hogy az előző könyvvizsgáló tehetett ellene panaszt , saját magának az igazát védve!
Törölt felhasználó2022. 06. 16. 21:50
Nem úgy volt hogy2019 est juki11 ig el kell készíteni??
En,mint kisbefekteto, olyan elmondhatatoanul boldog vagyok,h az MNB foggal-korommel ugyel arra,h az erdekeim ne serulhessenek,h az altalam befektetett osszeg csakis torvenyesen mukodo tarsasagba kerulhessen. Kulon halas vagyok azert,h holmi marhasagokkal nem fecserli energiait,mint hogy kamu veteli ajanlasok,szelhamos befektetesre buzditasok teljesen (utolag kiderulo) irrealis celarkiadasokkal vetelre buzditasok. Nagyon halas vagyok tovabba azert,h bennfentesek,csokosok,pozicioval rendelkezo nagybefektetok valahogy sosem buknak,hetedik-nyolcadik erzekuknek koszonhetoen valahogy mindig ki tudnak szallni egy ket nappal a teljes osszeomlas elott,es kulon koszonet azert is,h azota is haboritatlanul elvezik az en,es a tobbi kisbefekteto altal osszedobott vagyonulat. Halas vagyok MNB az elkotelezett,fuggetlen minkaitokert, h most is megovtok attol,h fillerekert elpocsekolhassik a tobb eve befektetett tokenket. Doglenetek meg
OTTone