Helló! Te ezt tudtad? És ennek ellenére egyrészt nem szóltál? Illetve vettél ennek ellenére részvényt? Ja és még elégedetlenkedsz is néha? Persze mindenre van megfelelő kamu megvilágosodott információ, ja vagy nem? Teljesen összezavartál ezzel a beírással,! Most akkor adjam, vagy vegyek, még ha....?
Ez a cég azért jött létre, hogy egy-két nagy kamuprojektet át lehessen rajta pörgetni és kaszálni, majd kiszállni. A lélegeztető biznisszel ez megvolt, most szépen beborítják. Vége van.
Az akkor, ha egyszer a qva picskuba visszajonne akkor lehetne 1-2 forint közt, hisz az összes hir szar!! De tiszta ideg vagyok sosem fog ez már visszajönni!!
A következő hìr remélem az lesz, hogy, a vezetés egy őrök által szigorúan őrzött helyre költöztek . AZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÁSA TELEPHELY BIZTONSÁGI TANÚSÍTVÁNYOK ÉS RENDSZERENGEDÉLYEK VISSZAVONÁSÁRÓL Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8., Cg. 01-10-046724, a továbbiakban: Társaság) ezúton tájékoztatja t. Befektetőit, hogy a Nemzeti Biztonsági Felügyelet a Társaság részére 2020. december 22-én kiadott telephely biztonsági tanúsítványokat és rendszerengedélyeket a mai nappal a Társaság kezdeményezésére visszavonta.A telephely biztonsági tanúsítványok és rendszerengedélyek Nemzeti Biztonsági Felügyeletáltali kiadásáról a Társaság ezen a linken elérhető közzététele útján tájékoztatta t. Befektetőit. Budapest, 2022. május 16.OTT-ONE Nyrt
csak szólok, hogy pont most írtam a 4ig topikba, hogy nem lesz meg sztem idén az 1260. azt háború nélkül jósoltam, energiaválság és recesszió nélkül. mellesleg miért ne lennék hiteles attól , hogy egy évre előre mondok valamit. ősszes piacelemző cég ezt csinálja. :)
A Társasággal szemben folytatott célvizsgálatban a Magyar Nemzeti Bank H-PJIII-B-4/2022.
számon meghozott határozatának megsemmisítése iránt a Társaság 2022. február 22. napján
közigazgatási peres eljárást indított. Tájékoztatjuk t. Befektetőinket, hogy a Fővárosi Törvényszék végzése útján a Társaság
keresetlevelét visszautasította. A végzés rendelkező részét ezúton közzétesszük:
„A bíróság a felperes keresetlevelét visszautasítja.
A végzés ellen a közléstől számított 15 napon belül fellebbezésnek van helye. A fellebbezésnek
tartalmaznia kell az azt megalapozó jogszabálysértést, a jogszabályhely pontos megjelölésével.
A jogszabálysértés és a megsértett jogszabályhely pontos megjelölésének elmaradása a
fellebbezés hiánypótlás nélküli visszautasításának jogkövetkezményével jár. A fellebbezést a
Fővárosi Ítélőtáblához címzetten, a Fővárosi Törvényszéken kell elektronikus úton benyújtani.
A fellebbezési eljárásban a jogi képviselet kötelező.” A Társaság Igazgatósága a végzés indokolásának tanulmányozását követően fog döntést hozni
arról, hogy a végzés ellen él-e fellebbezéssel a Társaság.
Igen,azert mekkora egy troger gennylada dolog mar,h egy evig varnak amig ezek osszeizzadjak a 2020-as, 2021-es jelentest,es mire vegul osszegorcsolik,akkor pattan be az agyukba h jeeee,meg kellene nezni a 2019-est is. De meg csak veletlenul sem ertelmezheto sorrendben,h ez a nyomorult 10 ezer befekteto legalabb almodozhasson a penze egy reszenek visszaszerzeserol. Azt hiszem,ha ugyanilyen lelkesen vizsgaltak volna pl a BB 270-es veteli ajanlasat ket hettel a de facto csod elott,minden befekteto jobban jart volna,de legalabbis nem lenne ennyire keseru a szajize.
OTTone