Ne terelj! Itt senki nem sirankozik. Mi a faszomrol beszelsz te a fidesz seggnyalója? Csupan az itt is jelenlevo allami bunozesrol ejtett szot nehany kollega. Ezt a papirt az MKB vetelre ajanlotta, 275 Ft os celarat meghatarozva. A fideszmaffiad csapjai idaig leertek. Ezzel 3000 ember, “CSALADOK” penzet, loptak el. Azt mondod ez igy rendben van? Ez a tozsde? Tipikus, erzeketlen gondolkodas es alszent jellem a tietek.
Egyetértek! Sz@rrá buktam magam én is ezen a papíron, de másokon meg sokat kerestem. Ez a tőzsde, nem siránkozni kell, hanem meglátni az adódó lehetőségeket! Most kimondottan jól lehet keresni más papírokkal, nagyon jók a hullámok! Aki meg nem bírja a kiképzést az menjen fürdeni a langyos vízbe, ott a bankbetét, vagy az állampapír! Ha "Kelj Fel Jancsi" vagy mindig túl fogsz élni! Ha csak sajnálod magad elpusztulsz!
Hát ha így van ez elég szomorú 😟 Ebből is látszik, ezekkel a neres tetű szarháziakkal nem boldogul senki. Vagy helyre lettükk téve, ugyan már ne vizsgálódjanak! Elég szomorú hogy a politikai elit büntetlenül megúszhat minden aljasságot!! Ezért tart itt ez a szaros ország, és sokan csodálkoznak hogy az Unió vizsgálódik korrupció ügyben!?
Az összefogás megszűnt. Az eddigi kinevezett "vezető" bejelentette, hogy nem csinálja tovább. Az ügyvédnő pedig ennek tükrében nem vállalja tovább a képviseletet. Ezzel is jól át lettünk verve. Csak lehúztak fejenként 25ezret. A nagy beharangozás után annyi történt,h képviselt minket a kgyken, más haszna nem igazán volt. Szerintem az összefogás vezetője is belátta, hogy itt felesleges az erőfeszítés. Hatalmas csalódás volt ez az egész összefogás.
Persze így utólag kibaszottúl könnyű okoskodni. Igen, jól megszívtuk mert hittünk benne hogy egy jól prosperáló normális cég, hisz a cég közzétételei is ezt tükrözték. Közben a pingvin orbán és a köcsög szíjjártó jól megszívatott bennünket a lélegeztetőgép üzlettel. Nekem is sok millió a bukom ebbe a szarba, de azért remélem visszajön egy kis időre ,és lehet realizálni . Amúgy igen, rohadt geci magyar tőzsde, a tükörképe a magyar gazdaságnak!! tetves politikusok megszedik magukat itt is a kisbefektetők hátán, meg amúgy is az ország állampolgárain. A pokol tüzén igének el, és akkor csodálkozunk hogy fiataljaink menekülnek ebből a geci tetű országból!?
En kb egy eve 30-50 ft koze tippeltem,mondanom sem kell a lilagozos hivok legszivesebben meglincseltek volna. Pusztan egy higgadt fejjel atgondolt,sajat pozitol is elvonatkoztatott velemenyert. Pedig az esemenyeket elnezve,nagyon optimistan araztam,jelenleg 0 es 30,de inkabb 20 koze tennem,ha vmi egi soda folytan egyszer viszajonne a tozsdere. Bar jelen allas szerint a massziv 0 a realitas.
OTTone