beteg vagy b+. ha nem bírod elviselni a pofáraesést, akkor ne tőzsdézz. ezt itt elbuktuk, de máshol be lehetett hozni a veszteséged, ha volt tőkéd. nekem tavaly sikerült. itt elkömyveltem az 5M bukom de 5 hónap alatt csináltam másból plusz 7M-t nyugodt vagyok.
Az SMT sor is ISRV.-nél landol?. Pályázatok – ISRV Zrt Cégünk jelenlegi core tevékenysége, fő fókusza az innovatív termékfejlesztés, szoftverfejlesztés, mesterséges intelligencia (AI/MI) fejlesztése, illetve elektronika- és hardverfejlesztés. A saját mérnökeink által tervezett és fejlesztett alkatrészeket jelenleg nem tudjuk házon belül legyártani. A különféle komponensek gyártását bérgyártással tudjuk megoldani alvállalkozók bevonásával. Jelenlegi fő célunk ezeket saját falainkon belül legyártani.Cégünk fióktelepén egy saját innovatív chipbeültető gyártósor beüzemelése számos gazdasági, termelési és gyártástechnológiai előnnyel jár. A házon belüli gyártás gazdaságilag is versenyképesebbé tesz, hiszen függetlenedni tudunk más cégektől, ezáltal csökkenthetőek a gyártási költségek, az átfutási idők, illetve a kitettségünk.A tevékenységünk során elengedhetetlen prototípus és kis széria gyártások esetén a gyártó cégek kevésbé szeretik befogadni az igényeinket, mivel a gyártóformák setup-ja túl sok idő a gyors legyártáshoz viszonyítva. Emiatt ezek az alvállalkozó cégeink vagy magasra árazzák ezeket az igényeinket, vagy heteket kell várnunk, hogy sorra kerüljünk.
Ja jól is ismersz!?! Csupán egy jó lakas millam van benne !! Szerinted?? Én csak azt mondom amit érzek Deltaban sem hitte el senki a 40 alatti vásárlást!
Mennyi? Csak a halal a biztos. Egyszer visszajon, azt nem ketlem. Remelem, komolyabb szerzodessel a zsebeben. Miert ne? Ennyi min jarna nekunk is. Meglatjuk. Lehet rohogni.
OTTone