Dehogy. Azt jelenti a közlemény, hogy amikor visszajön, üres lesz a könyv reggel. Se vételi se eladási megbízás nincs. Mint amikor splittelnek egy részvényt, és előző nap törölnek mindent.
Az h megbizasokat toroltek nem jelenti azt,h a korabban felvett poziciok is torlodnek. Azok ugyanugy megvannak,es elso nap azonnal kenyszerertekesitesre is fognak kerulni fuggetlenul attol,h mi lenne a szamlatulajdonos szandeka vele.
En annak boven orulnek, ugyanis 30-50 kozottire szamitok, ha visszaengedik esetleg. Indokaim: 1; -99%-os bizalomvesztes,a befektetok donto tobbsege "mindegy mennyi,csak soha tobbet ne legyen ebbol a papirbol" alapon dobja mint a tuzes parazsat. 2; A lassan egy eve bent levo tokeatteteles poziciok tomkelege. Ezeket mind,kivetel nelkul az elso kereskedesi napon kenyszerlikvidalni fogjak,mert senkinek se legyen olyan illuzioja,h pluszban fogunk nyitni. Raadasul mar 12 x kellett volna kenyszereladni ennyi ido alatt. Ez a ket hatas osszeadodva szvsz valami vegtelen alacsony eladasi arat fog eredmenyezni,hatalmas eladoi nyomast helyezve a nyito idoszakra.
Mostanra én egy kicsit bizalmatlan lettem. Ez egy pár mondatos közlemény. Nem lehetne esetleg a pénzügyminisztérium által kiadott iratot mellékelni? Kiváncsi lennék, nincs-e benne olyan rész, hogy pl. többszöri felszólítás kellett, megbüntették-e őket közben nem megfelelő teljesítés miatt stb. stb. Megint túl rövid és kivonatolt a bejelentés.
Nézd lehet optimistán és pesszimistán is nézni.Ha ilyen volumenü dolgot ha csináltam, de nem jött össze, akkor mégis valósítsam meg, és akkor minden ok. Azaz lehet az összefogás hatása is a dolog. De ha jól olvastam akkor tényleg magasabb szintek is benne lehetek a malőrben: "A projekt megvalósítása vonatkozásában a Pénzügyminisztérium által mai napon
lefolytatott helyszíni ellenőrzés során megállapításra került, hogy a projektben tervezett összes
tevékenység megvalósításra, a beszerzendő eszközök beszerzésre és beüzemelésre kerültek,
valamint a projekt a tervezett ütemterv szerint lezárult és az 100%-ban megvalósult." Én még mindíg abban hiszek, hogy a pandémai kevert bele a dologba, és esetleg Gyapjas vélt vagy valós észrevételei.
A mai közzététel nekem azt is jelenti, hogy mégsem pattantak meg az összes pénzzel, pl. a CNC célgép - legalább a jegyzőkönyvek szerint - elkészült. Akár más projekt esetében is lehet hasonló helyzet - még a végén kiderül, hogy Gyapjas úr felállása sem volt teljesen kóser....
OTTone