Én is abban reménykedem, hogy a pesszimisták visszajövetelkor gyorsan eladják kisebb bukó reményében, és majd rá egy-két héttel azon rinyálnak, hogy miért adta el :-)
Legyen is mert akinek van ebbol mind megérdemli a dús nyerot!! Fura miért nem lenyomassal szedtek el a rv ket pl le 50 ig itt is? mint a Set ben le 34 ig 2018 as árak voltak!!!
Persze, nincs semmi gond ezzel, ez igy van rendben. Mivel 6 honapja nincs kereskedes, ezert ezt olvasvan kisse furan hatott ram ez a teljesen alapveto feltetel.
100 % közkéznél elég érdekes lenne, egyáltalán hogy és kinek tennének ajánlatot? Amennyiben tényleg ez lenne és az egész mutyi erről szól, akkor tisztességes ajánlati feltétel mellett lenne ez megfontolandó és nem az adott szituáció (amit lehet, hogy ezért kreáltak) által szült helyzetnek megfelelő diszkontálás által.
Azért kirekesztő, mert jelenleg sehol nem kell ilyen. Bemész a bankba, ahol ott ülnek bent 30-an és kell védettségi? Nem. Akkor itt miért volt fontos ezt leírni? Mindegy nem értjük egymást. A probléma az, hogy nem a lényeggel foglalkoznak, hanem megint egy fszságon pörögnek. Én arra leszek kíváncs, hogy egyáltalán meg lesz-e tartva, vagy kitalálnak addig valamit? Amúgy mindenkit arra bátorítok, hogy menjen el!
Akár az is lehetnék, de nem vagyok. Még slepje sem, hacsak a pár darab részvényemmel nem vagyok az :-P Más, nem védem, csak próbálompozitívabban látni a dolgokat, mint Te. Sajnos nem tudok mást tenni, csak ülni és várni. Tojással dobálózni nem fogok, mert nem az Én stílusom. Tudod megtanultam az életben, hogy amelyik kutya ugat nem harap.
KGY-re alapvetően részvényesek mehetnek, ezért kell a megfeleltetés. A védettségi igazolás mindenképpen furcsa és egyben kirekesztő, bár engem pl nem érint, mert van. De akinek nincs, viszont van mondjuk 5M sajtpapírja, az nem mehet be. Ez érdekes.
Ezt a részt csak azért másoltam be, mert gondoltam keresek egy biztos pontot ebben a katyvaszban. Reményekre alapozott és meghirdetett közgyűlésről még nem hallottam. Gondoltam haladok tovább mi más érdekeset fogok még olvasni. Utána olvastam, hogy aki megy, annak bizony védettségi igazolvánnyal kell rendelkezni.... Ezt követően jutottam el a tulajdonosi megfeleltetésig. Szomorú, de ennél a pontnál már nevettem.
Borsodból hívok bennszülött testvéreimet kint várnak majd mindenkit szeretettel. Lesz mulatozás, de legfőképp ne mulass ha nem sikerülnek jól a dolgok :D
OTTone