Te hiszel még ezeknek!? Egyértelmű hogy húzzák az időt mint a rétestésztát. De legyen úgy, legyen végre könyvvizsgáló! És akkor mi van? el lehet szarakodni még egy évig, és az sem kizárt hogy ő is megállapítja gazemberséget!!
Én sem mondtam le,főleg úgy,hogy nem kevés pénzem van benne.Akkor kellene ezen gondolkodni,ha kivágnák őket a tőzsdéről.De egyenlőre erről szó sincs,és nagyon bíztatók a közgyűlési napirendi pontok. Azt tükrözik,hogy megvan az új könyvvizsgáló.
Én is lemondtam már sok millióról itt 😟 Persze kúrva szarul esik, de semmi realitást nem látok hogy ez visszajöjjön a kereskedésbe 😟 Megoldják ezek a rabló szarháziak, szépen csendben húzzák hónapokig még! Aztán egy jelentéktelen napon bejelentik ennyi volt. Baszhatjuk a pénzünket 😟 De ha valami csoda folytán mégis visszajön azonnal eladni, hisz a realizált bukó is több a totál veszteségnél! Rohadjanak meg a büdös k**** anyjukba😠
Ilyen előzmények után csak úgy vállalnak auditálást, ha végre is hajtják. Ne vicceljünk már, ilyenkor, szerződéskötés előtt már nyitva van a " szoba".....Lehet, hogy egy- két vitatott tétel a helyére is került, vagy akár ki vagy visszakerült a könyvelésbe. Talán a közgyűlés után okosabbak lehetünk.
Szinte biztos. Erről a pénzről én már lemondtam. Egy darabig mozi. Ha folytatódik a haláltusa akkor amennyit adnak érte azt elteszem, a többit meg remélem orvosra költik…..
Ebben egyetértünk, szerintem is itt már érdekes dolgok IS történhetnek a KGY-n. Valszeg az adatok függvényében vállalhatja el a KV a megbízást, na az meg ha vállalható addigra rendbe teszi a dolgokat, még akár szép karácsonyunk is lehet! :-)
Ne legy pesszimista!😀 Remenyeik szerint nov 26-an az akivel elorehaladott targyalasokat folytatnak mar ott fog fesziteni az elfogadojaval a kezeben a kozgyulesen. Ha meg nem, akkor jon a kovetkezo adag brom.
Hogy így lesz-e, az nagyban függ attól vsz, hogy hogyan jön vissza a papír, azaz mi lesz a KV vélemény. Nyilván lesznek, akik bármennyiért eladják, csak szabadulhassanak a papírtól, de lesznek olyanok is, akik megveszik, mert számítanak arra- függően a KV véleménytől - hogy lesz tovább is. Ha pl. a 4iG vagy bárki más tényleg meg akarja szerezni, nyilvánvaló, hogy azt nem a visszajövetelkor, vagy annak másnapján fogják bejelenteni, hanem majd akkor, amikor véleményük szerint a papír a legolcsóbb.
OTTone