AZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA 2021. ÉVI FÉLÉVES EGYEDI JELENTÉS KÖZZÉTÉLE
VONATKOZÁSÁBAN
Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. IV.
em., Cg. 01-10-046724, a továbbiakban a Társaság) ezúton tájékoztatja a t. Befektetőit,
miszerint 2021. évi félévés egyedi jelentést nem állt módjában közzétenni, mivel a 2020. évi
beszámoló könyvvizsgáló általi auditálása hiánya miatt a Társaságnak nem álltak
rendelkezésére a féléves jelentés pénzügyi kimutatásainak (mérlegének és
eredménykimutatásának) alapját képező, előző üzleti évre vonatkozó auditált pénzügyi adatok.
Budapest, 2021. október 1.
OTT-ONE Nyrt.
Akkor ezek már tudták 2010-ben hogy 2019- ben járvány lesz és lehet bulizni a lélegeztetőgépekkel. Mert az ott 2010-ben került a tőzsdére :D :D: D Akó nyilván ezért jöttek a tőzsdére :D :D :D
Üdv mindenkinek! Read only-ból read/write-ra váltottam... Nem látszik semmilyen aktivitás befektetői oldalon a helyzetet tisztázandó. Korábbról az rémlik, kell 5% investor, és össze lehet hívni a közgyűlést. A közgyűlés pedig "kizökkentheti" a vezetést az eddig mutatott szótlanságból, de akár komolyabb változásokat is hozhatna. A valamikori zajos szervezkedés mára békés csevegéssé szelídült, csodavárásnak mondanám. Az ügyvédi szerveződésről van BÁRMILYEN hozzáférhető info, van valamilyen intézkedési terv, vagy ez is egy titkos misszió, hasonlatosan a cég dolgaihoz ? Van információ a céggel szemben fennálló bármilyen vizsgálatról, MNB-t megkereste az ügyvéd ? Asura-ról valamilyen hír, volt egyáltalán konkrét üzlet velük? (ezért vettem én balga)
Szuper! Remélem jo hírt! Sajnos aztán lemaradtam a társulásról, mert nyaralni voltam mikor be kellett volna szállni, kicsit rövid volt a bekelentkezési időszak. Szoval ha még esetleg szükséges lenne, be tudok szállni 12k val...
OTTone