Érdekes egyébként, hogy már tavaly nyáron úgy gondolták a honlapjuk szerint, hogy nagyobb figyelmet kéne a könyvvizsgálatra fordítaniuk, ehhez képest pedig a Gyapjas elvileg azért nyomta fel őket, mert még idén tavasszal sem voltak képesek mindent a rendelkezésére bocsátani, hogy kizárhassa a csalás gyanúját... https://ott-one.hu/tapasztalt-jogi-szakertovel-erosodott-az-ott-one-felugyelo-es-audit-bizottsaga/ Az OTT-ONE Felügyelő- és Audit Bizottságának elsődleges feladata az ügyvezetés, illetve a könyvvizsgálat felülvizsgálata.
A cég tehetne egy felajánlást hogy az egy hétben aki akarja 50 fton eladhatja nekik, átveszik tőle. Aki akar és tud kockáztathatna tovább az tartja akinek kell a pénze kiszáll és eladja.
Csak én érzem úgy, hogy ez a közlemény a szervezkedésünknek szólt? Ha mindenkit megkerestek és senki nem vállalta az ugyanolyan nagy baj, mintha senkit nem kerestek volna meg.
De ez ugye nem az, mint a javaslat, hogy egy hétig engedjék a kereskedést a részvényesek érdekében. Én erre reagáltam, hogy meg is nézhetnénk magunkat…
Hú, ezt úgy mégis hogy gondolod. Martin36 leirta, hogy mi lenne. Más se hiányozna, csak hogy elinditsák a kereskedést.. Gondolkodjatok már, ha tőzsdére hozzátok a pénzeteket.
Törölt felhasználó2021. 08. 25. 19:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
OTC kötés is tiltva van vagy csak a BÉT-en lévő kereskedés?
Máyer miért nem hív össze egy közgyűlést,amin tájékoztatná a befektetőket a fejleményekről,és arról is,hogy most milyen projekteken dolgozik a cég.Most már van erre lehetőség.Vagy esetleg fél,hogy meglincselik?
Igaza van aki engedne pl egy napra egy ft azért jobb mint most a nulla mert keg effektus lehet sajna ebbol!! Azt sosem tudod a szamlad torolni!! Fidesz mit is mondott tozsdefejlesztes mennyi jo ember megszivta ezt is óriási sajnálat és banat!!!! Sztenderd sem védi már itt nég a pénzünket!!!!! Szégyen!!!
Azert az MNB sem segghulye mindenben. Nyilvan pontosan tudjak,h ha ebben a helyzetben indulna el a kereskedes,ember nem volna aki venni akarna,viszont gyakorlatilag mindenki eladna. Aki meg nincs benne,shortolna. Ergo 1 perc alatt leesne az ar 1-2-5 v 10 ft-ra,es kereskedhetetlen lenne a papir. Raadasul ugy mar deklaraltan egy lyukas buszjegyet sem erne. Ugy h szerintem inkabb addig orulj,amig ha a helyzet nem valtozik,nem engedig vissza a papirt. Igy legalabb egy halvany elmeleti esely meg van,h egyszer talan vmikor viszont lathatsz a penzedbol vmit.
OTTone