Nézd, minden nemű rossz indulat nélkül, ha elengedted miért vagy még itt. Fikázni, mocskolódni, károgni lehet, nem lesz jobb. Én nem engedtem el, és a soxor említett 2300-ból lehet egyedüli fehér hollóként bízom benne, hogy visszajön. Nagyon örülölök, hogy a 4IG-n már több milla visszajött Neked, legyen még több. Nekem "csak" 4 millám" van ebben a cégben, de tudva az ítélkezés menetét várok. Jó lesz ez a pénz majd 2022-ben is állításod szerint, de BCS hiányában pont lesz az érdekes. :-)
Bocs, de sem most, sem fél év múlva nem tudom eladni, tehát max ezért verhetem a fejem a falba. Aki azt gondolja, hogy ez a foscsombék visszajön 2021-ben, az sajnos borzasztó naiv. Én ezt már elengedtem, próbálom másol behozni a bukót. Szerencsére 4ig nagyot megy, ott már pár milla pluszban vagyok. Még egy kis növekedés és végleg elengedem ezt a sztorit.
Hát sajnos hülyének nézel! Nem én vetettem fel, hogy eladná 1 forintért. Nem Te, de valaki, annak szólt, hogy átveszem :-) Egyébként fejed vered a falba majd ha az árfolyamot látod olyan helyen ahol még jobban eladhattad volna :-)
Rendőrségi eljárás nem 60 nap, a nyomozás több hónapig is eltarthat. Ha hivatalból rendelnek ki könyvvizsgálót, akkor annak van első körben 60 napja, majd hosszabbítás. szóval lehet eljárás ez ügyben, ha nem tudun róla akkor is. Reméljük nem, és hamarosan kilép a negatív megítéléséből a cég. Szerintem többre érdemes a cég. Apropó, ha találunk rá módot aki elakarta adni 1 ft-ért átveszek belőle akár jelentősebb tételt :-)
Valamit nem teljesen értek. A cég könyvizsgálója tett feljelentést? Az állitólagos hamis számlák miatt? Ugyan őt terheli az üzleti titok megtartása, de a számviteli szabályok ilyen jellegű, általa szándékosnak vélelmezett megsértése esetén (mivel büncselekmény gyanúja merült fel), szrtm feljelentést kellett volna régesrég tennie. De, egyáltalán folyik bármilyen eljárás ebben az ügyben? Ugyanis egy rendőrségi feljelentés esetén 60 napon belül dönteni kellene ill legalábbis határozatot kellene hozni pl.továbbitják az ügyészség felé vagy lezárják az ügyet büncselekmény hiányában, esetleg hosszabítást kérnek.... Erről szintén semmi info? Ok, nincs lezárt tavalyi év, de akkor itt most megáll az élet?
OTTone