Ezt sokan nem értik, múltkor én is próbáltam elmagyarázni, hogy Májer mint ügyvezető a tulajdonosoknak, azaz NEKÜNK (is) köteles elszámolni. Te, mint tulajdonos, akár fel is jelentheted hűtlen kezelésért, mi neked, mint tulajdonosnak vagyoni kárt okozott.
Mint tulajdonos lesz a per, rv tulajdonos. Ezt bármelyik rv tulajdonos megteheti. Mi cégtulajdonosok vagyunk, rv-nk arányában. A vezetők a megbízott munkavállalóink. A munkavállalóink nem jól végezték a dolgukat ezért felelnek. Teljes vagyonukkal :D
PRECEDENST TEREMTÜNK, tőzsdei vég vezetőivel szemben. Vezetők teljes vagyonukkal felelnek a károkozásért :D
Törölt felhasználó2021. 08. 05. 12:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én munkaügyi pert fogok indítani a vezetők ellen, foglalkozásában elkövetett gondatlan vagy szándékos károkozás, munkatörvénykönyve alapján :D :D Személyes kártérítési igényt nekem utalják,, vagy csoportnak ha lesz ilyen érdekcsoport, a vezetők teljes vagyonukkal felelnek :D Viszem a házat, térkövet, kutyát :D
Kedves Befektetőtársak! A mai napon lezárásra került a csatlakozási lehetőség a károsultak ezen csoportjához. Ezután a fórumot nem kívánjuk kommunikációra használni, mert ezzel csökkentjük a hatékony fellépés lehetőségét. A csoport saját belső levelezésen keresztül fog kommunikálni. Természetesen amennyiben más károsult csoport is alakul, a megfelelő fórumokon együttműködésünket felajánljuk.
Le irja ,h a Hvg valótlanságot állít a figtiv számlákról, tehát nem történt ilyen és a vírus miatt tólódott az egész ! https://www.portfolio.hu/uzlet/20210529/a-hvg-cikkere-reagalt-az-ott-one-485478
Tavaly elso felevi jelentes...mennyire erdekes es relevans ez az.idei felfuggesztett allapotra? Ilyen erovel az otp eredmenye is belinkelheto lett volna.
OTTone