Ha az MNB a befektetők érdekeit tartaná szem előtt, akkor engedné a kereskedést egy hétig, hogy aki akar tudjon realizálni. De, ha nem számítanak, és márpedig nem számítanak a magyar polgarok, akkor haggyják elveszni sokunk pénzét. Ide nem akartam csúnyábbbat írni. Követelem, hogy nyissák meg a kereskedést!!!!
Ennyi. Ezt csak úgy lehet helyrehozni, ha szabalyosan osztozkodnak a profiton. Max utána nyrt-ből csinálnak kft-t és akkor a profiton nem kell osztozkodni legközelebb.
Csak az a cél, hogy olyan kv-t keressenek aki jóvá is hagyja annak ellenére, hogy Gyapjas úr nem adta hozzá a nevét, aki mellesleg igazságügyi szakértő is egyben. Mindegyik félti a karrierjét ezek tudatában, és a karrier feladása sokba kerül.
Szerintem kamuznak,hogy mindenkit megkerestek.Látatlanban egyik könyvvizsgáló sem tudhatja,hogy mi van a könyvelésben.Elvállalni elvállalhatja bármelyik,és ha ő is szabálytalanságot lát,akkor nem írja alá. Abban nincs semmi,csak a munkáért felveszi a pénzt.Ennyi!
Szerintem nem is kerestek, mert elég hihetetlen, hogy mindenki elküldi őket a fenébe..... vagy ha tényleg nem vállalják, akkor valami nagyon gáz van a könyvelésben....
Mindenki számára nyílvánvaló, hogy korrupt a kormány, de sajna mindegyik a korrupt vagyonból megszerzet luxus cikkeken/ben ül, mert megtehetik. És ez a borzasztó.
Gyapjas is tudja, hogy mi történt, miért mondott fel, de titoktartási kötelezettségük van. Vagyis ha jön egy kérdés, hogy mikor férhetnek hozzá a befektetők a pénzükhöz, vagy mi lesz a beragadt pénzükkel, akkor ez annyival elintézhető, hogy titok sry. Itt a tőzsdén titokzatos módon tűnik el a pénz.
Arra reagáltam, hogy "2300 család tönkretétele" A többivel egyetértek. Ha úgy van, akkor bűncselekmény, ha úgy van akkor börtön, egyetértek. Normális világban az érintett miniszterrel nem csak hajókázni lehet, hanem ülni is, ha korrupció áll fenn!
OTTone