Urak. Mi a helyzet a képviselettel? 1-2 héten belül közleményt kell kiadniuk az új kv-ról. Ha nem így lesz, indul a kényelmetlen kampány bel és külföldön.
Akkor mire várták ezt 1000-re? Dúrva tömés ment, ezt én is láttam, ahogy összekapcsoltam az árfolyam mozgását a szerzett "melók"kal, ehhez, hogy nem kommunista szombatba gyártották a híreket az nyilvánvaló.
Az a nehéz, hogy az ott1 csak egy stróman cég a béten. vannak asszem 8-an. Az összes fontos erőforrás az iSrvben van Kósa alatt. Ha bebasszák az ott1-t semmi gond részükrôl. Ott az isrv, át lehet mindent menteni. És az zrt. Lengyeleknek meg tovább játszhatják az innovátort.
Csak úgy kedvtellésből gondolkoztam már ezen, ha nincs a sajáttőke 2,5x fölötti tartozása a cégnek, nincs széthígítva kamú apportokkal, akkor nem tragikus annyira. A hitelt nem érdemlő bevétel, meg nettóprofit adatok miatt, én talán a létszám alapján próbálnám belőni, hogy mennyit is érhet, mert az valós.Írja már be valaki a tevékenységek %-os arányát a feltételezett bevételen belül, illetve az alkalmazottak számát, megkérdeznék valakit akinek volt cége ezen a területen, hátha mondana valami értelmeset, jönni fog marhagulyásra ma. http://www.keptarhely.eu/images/2021/06/11/v00/20210611v00wqio1n.png
Tök mindegy milyen oldalon mennyi van kiírva - jelenleg ez nulla forintot ér - ennyit kaphatsz érte, semmit. És elég megnézni a KEGet hogy mi lesz a vége.
Nekem még az utolsó árat mutatja jelenleg az OTTone részvényre, az OTP portfólió. De a KEG, HUN MINING vagy SYNERGON esetében csak a papír névértéke szerepel már évek óta :(
Az én felületemen, az induló oldalon minden részvény névértéken szerepel, még az OTP is, legelőször amikor megláttam vásárlás után a mol papírjaimat névértéken eléggé elbizonytalanodtam :D
OTTone