Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Lehet másképp gondolni. Most valóban rossz a helyzet sok szempontból. Lehet még rosszabb lesz? Nem hinném. Tudom vannak itt világvégét várók. Ha a háboru véget ér, el lehet felejteni az elemzéseket, normalizálódik minden.
Egészen extrém. BUX ATH, miközben egy teljes éven át volt negatív GDP idehaza. DAX ATH, miközben Németo. recesszióban. FED kamatemelések után az EUR-ban levő SP500 ETF-em is ATH-n. Nem merek venni semmit sem. Hja, de, vettem USA államkötvény ETF-et a héten.
Mindenben huzzak a mezesmadzagot. Ilyen gazdasagi helyzetet meg nem lattam. MNB es kormany vegig harcol. Recesszios 1ev, nehez gazdasagi helyzet van, ma is mondja Virag Barnabas. Megis mindenki mindent likeol, vesz.. Mintha nem lenne holnap. Valami nem kerek
Előtte holnap fél 9-kor novemberi inflációs adat jön ki, a várakozás 8% kb. Ha ennyi lesz, ez is inkább az emelkedést segíti. EU-s pénzekről napokon belül dönthetnek.
Fej váll itt is integet. Bezuhanna erobol az arfolyam. Irto nagy reccs lenne. Elfogadom, hogy még nem fej váll, mert meg jobb váll fele jar, csak tervezzuk
Igen, ilyesmit láttam. Ez elég rémisztő, amit a fórumtárs is írt, hogy egy giga fejvállak vannak itt egészen hosszú távon nézve az OTP-t. Ráadásul nagy a boldogság és az optimizmus is. Ha viszont mostanában valahogy 16ezer felé tudna kapaszkodni, akkor az akár longos jel is lehetne.
Pedig valaitől azt hallottuk, hogy Csányi papa közismerten rossz tréder.... Hát eddig annak, akitől ezt hallottuk, annak nagyon nincs igaza.. Emlékezzünk csak Csányi papa és az alapjai vásárlásaira....
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!