Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Hagyd Hathor! Kár volt újranyitni a topikot, higyjen csak mindenki az emelkedésben, mindenki a maga sikerének kovácsa, ha lesz majd esés, akkor úgy is eltűnnek mind, főleg a trollok és csak néhány ember fog maradni, Drian, Pomperj, te meg én meg balin. Ennyi. :D
58.000-56.000ig volt potencial, ahogy 14000-13500kozotti otp esesben is. Chart mutatta. Bejott. Masfel honapot ment fel 1000pontot, abbol 500pontot vissza pár nap alatt, az rögtön kevés nekik 50% esés a másfél hónap emelkedés visszaadására. Úgy sem lesz sosem jó semmi
Nem változtatok, mert ket irintesnel tobb a 6-8erintes. Nekem ez jon be. Fibo is van hogy kanocra megy, vsn hogy ha alatta van tobb gyertya alj vagy teto, arra, es kijon a matek. Nekem. De mindenki ugy csinalja ahogy akarja. Erdekes, hogy en sem Pomperjnek, sem Balinnak, sem Farkasfunek, sem Jamukhanak, Balentumnak es tarsainak nem mondom meg hogy rajzoljanak, mit nezzenek. Mindenki azt csinal amit akar
Elliotti értelemben és az ék (Ending Diagonal) vonatkozásában a
minimum megfogalmazott várakozás a teljes ék magasságának visszavétele,
azaz minimum 100%. Azt gondolom, hogy itt nem beszélhettünk,
beszélhetünk elliotti értelemben vett Ending Diagonálról, mert a
pozíciója teljes mértékben kizárja. . Emelkedő ék esetében a következő számokkal lehet a statisztika alapján számolni (pár százas adatbázis): Az átlagos esés az ék méretének kb. 20%-a, az esetek 3-4%-ban éri el az ék méretének 45%-át. . Érdekelne más megközelítés, főleg azoktól, akik az ékekkel rendszeresen dolgoznak, esetleg nagyobb adatbázisuk van a performanceról.
Rájöttem, mi az ami sokaknak fáj és ami a megnyilvánuládasid komolyságát erősen megkérdőjelezi :) Ha nincs igazad, Neked akkor igazadnak kell lenni :) ha ezen tudnál változtatni, hidd el, minden téren sikeresebb lennél. Most pl, nem engedsz ebből az ék dologból :) rendben, de akkor ha rajzolsz, legalább következetesen tedd, vagy kanóctól, vagy gyetyatesttől, de ne úgy, hogy neked mindig jó legyen. Ez a tipikus megnyilvánulása az önbecsapásnak. Ezek miatt érzed, hogy mindenki támad. Fogadd el, Te is csak egy ember vagy aki tévedhet. Hidd el, semmi nem omlik romba ha egyszer azt mondod, hm lehet hogy nem úgy alakult ahogy gondoltam.
Kotekedésre nem fogok reagálni, felesleges. 14000től 13500ig esés volt. Azaz ék mutatta abból még kiesés lesz lefele, és lett. Most zöld Marobuzo fordíthat. Majd nézem. Jeleket keresünk charton. A bika cammog a lépcsőn fel, a medve kiugrik az ablakon. Ezért van a cammogó fel, gyorsabb rövidebb le.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!