Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ott az érv az ék. Közlöd nincs ék. Akkor melyik tényre gondolsz? Konkrétan leírja az ember mi alapján várja. Te csak annyit írsz emelkedés van, és kész. Közben pirosban volt a papír,és mutatod érvként a 13.66os értéket, az a jó, oda megy
Sokáig húzzák a letörést. Te is láttad ott van a zászló, nem vak hozzá az ember, elhúzzák, kihúzzák, nyújtják. Reményt adnak longosoknak, pedig a chart lefele mutat. Vagy akkor ne legyen TA, zárják be a grafikon rajzolókat, és csak menjen a végtelen vétel
Miért lehetne csak esést írni csak? Minden nap leírod emelkedés van, Azt napi 4-5alkalommal. Ott van, visszanézheted. Bemásoltad a kollega emelkedő chartját is. Igaz rajta van, hogy 13.666ra esik, de bemásoltad, hogy emelkedik. Ott van az is. Mi kell még? Tegyél be nyugodtan emelkedő grafikont, nem lesz törölve. Komolyan
Igy van, ugyanazt a chartot latom. Kioldalazott az emelkedo ek formaciobol. Lehet ugy kis mondani: letorte az also support vonalat, aztan felkorrogalt kiccsit es alulrol is megszurta az also trendvonalat. Innentol, nos, van egy szokasos folytatas. Tudjuk mi. Majd megnezzuk hogy azt csinalja-e?
Pontosan 40%ot kell emelkednie 19.450körüli tavaly év eleji csúcsáig. Én nem tudtam januárhoz képest nézzük az emelkedést Én magam 3-5hónapos charton nézem az éket és Bear flaget, Drian, Pomperj, Balin is ezt a távot nézte. Ja igen 1990 óta emelkedik OTP, ÉV elejéhez képest is, tavaly óta meg esik.
Elírtam, ahhoz a szinthez képest mínuszban, amióta mondja az emelkedést.. Igen, attól a záró gyertya pluszban volt, elírtam. De most mínuszban van, így lassan már a két nap mnuszban, a tegnapi is, ha letöri a tegnapelőtti aljat. Ez nem topikgazda kérdés. Tévedni emberi dolog, és én leírtam, most is leírom, tévedhetek, emelkedhet is a papír, attól hogy chart szerint esést láttam. Ettől a nép akarata, és a csoda győzhet. Miért ne tehetné?
Egy ekkora emelkedés után (márciustól a tetőig ~+70%) legalább egy méretesebb korrekció minden bizonnyal előbb-utóbb be fog következni, az hogy a csúcsról bekövetkezett esés (-15%) elég volt-e neki, nem akarom megmondani, majd a piac megmutatja. - köszönöm szépen! .
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!